Page 12 of 30 FirstFirst ... 2345678910111213141516171819202122 ... LastLast
Results 111 to 120 of 297

Thread: EniCar the RR Clone

  1. #111
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by nosoup4me View Post
    IG3 was still crashing with v.04 in my car PC and not my desktop. The carpc OS was acting strange anyway so lastnight I reinstalled XP. Finished this morning hooked up a new usglobalsat bu-353 receiver and it still crashed IG3. Put the receiver on my desktop and it worked... but then I noticed that I did not have a sat connection. I moved the receiver, found a sat, and now my desktop pc crashes IG3 when I launch Enicar. So, it seems its not just the fact you have a receiver connected... it seems it is when the receiver is getting data from the sat. Can you verify this?
    Hum i only get sat signal once. I put a longer cable but i still do not get sat. Even in my car on my park place i have no sat. i have to move at the corner of my street.
    Yesterday i've made a modification in IG code. peharps this will help.

  2. #112
    Newbie nosoup4me's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Fort Wayne, Indiana
    Posts
    21
    could you post the link?

  3. #113
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    Yep IG still crash also could you modify the code where it would ENICAR can tell if it load only once. I mean if you get trigger happy and click on it two. ENICAR loads twice. Its get annoying because then IGuidance would try to load twice.

  4. #114
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    Quote Originally Posted by enitalp View Post
    Made some test with MC2.0 and i don't find any problem.
    With witch skin did you have problem ?
    MC2.0 is the skin I am using.

    IF you accidentally click on the screen when video is playing not in full screen but when it is embedded it goes out of position.

  5. #115
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by nosoup4me View Post
    could you post the link?
    if your referring to the IG code fix/mod, i believe he is referring to the v4 he posted yesterday?....

    i have also been able to recreate the iG3 crashes... by simply changing the comport in iG to the wrong port, iG will load fine with EniCar, however whenever I change it to the correct comport, iG will crash.. friggin stupid

    Also, I dont know if maybe I am missing some dependancies since I used nLite to shrink the xp install size down, but I cant seem to get any of my mp3s to load on my car-puter (scrolling also seems to be wicked laggy/slow).. video seems to work fine tho.

  6. #116
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by tn6478 View Post
    MC2.0 is the skin I am using.

    IF you accidentally click on the screen when video is playing not in full screen but when it is embedded it goes out of position.

    FIXED, it was my old debug code.

  7. #117
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    if your referring to the IG code fix/mod, i believe he is referring to the v4 he posted yesterday?....

    i have also been able to recreate the iG3 crashes... by simply changing the comport in iG to the wrong port, iG will load fine with EniCar, however whenever I change it to the correct comport, iG will crash.. friggin stupid

    Also, I dont know if maybe I am missing some dependancies since I used nLite to shrink the xp install size down, but I cant seem to get any of my mp3s to load on my car-puter (scrolling also seems to be wicked laggy/slow).. video seems to work fine tho.
    Nlite is not the problem with IG3 crashing. Its ENICAR itself when trying to get a SAT signal.

  8. #118
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    I never try to get a sat signal.

    i'm just launching iguidance. and iguidance crash by himself.
    I tried with a breakpoint in my code, and enicar was not running and iguidance crash.

  9. #119
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by tn6478 View Post
    Nlite is not the problem with IG3 crashing. Its ENICAR itself when trying to get a SAT signal.
    i was not referring to nLite with the iG3 crashing problem... i was referring to the issue i am having with the music screen when trying to load music.. the scrolling is wicked slow/laggy and when I press the load button it does nothing

  10. #120
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    just something i noticed, while playing music in the music screen... if you scroll up or down, the middle item is always selected and scrolling, even if its not the song that is playing... shouldnt the song thats playing stay selected?

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 07:54 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 05:49 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  4. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 04:48 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 12:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •