Page 14 of 30 FirstFirst ... 456789101112131415161718192021222324 ... LastLast
Results 131 to 140 of 297

Thread: EniCar the RR Clone

  1. #131
    FreeDrive Creator CdRsKuLL's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    3,513
    I think the speedo is out on the mc2.0 screen..cant remember how much.. if some one lets me know I wll fix it.. (1oo kmh or 100 mph would be a good value.. ie.. GPS speed = 92 speedo = 100)

    CdR

  2. #132
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by enitalp View Post
    No i'm refering to the direction, speed information etcc used in the flash menu screen.

    The scrolling ? are you refering to the filename scrolling in the playlist/filelist ? that's normal if it seems laggy. For the instant it's not time based. Each time i could, i move from 1 pixel the label. That's not the correct way to do it, but it was the fastest for doing it in 1 mins.
    For the load that don't work you mean : if you go in music, the browse then select a directory or a file then clic on the load button on left ? Does the page close & goes to the audioplayer screen ?
    when I refer to the laggy-ness, I mean while browsing my mp3s, I hit the down button and it takes give-or-take 5 seconds for the screen to move up/down... and then when I do find what I want, I click load and nothing happens.. it just sits there... I am however able to double-click on a parent folder and few the sub-folders/files

  3. #133
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    when I refer to the laggy-ness, I mean while browsing my mp3s, I hit the down button and it takes give-or-take 5 seconds for the screen to move up/down... and then when I do find what I want, I click load and nothing happens.. it just sits there... I am however able to double-click on a parent folder and few the sub-folders/files
    This is a very strange behavior. The only things for me is that the load button doesn't at least make you going back to the AudioPlayer.skin is an error while reading the AudioBrowser.skin.
    If i have an error while parsing a page, i stop loading it and then load the next page. So if a button doesn't react that's because it was not loaded.
    And peharps the error of the loading page makes the list acting strange as you seems to get it. 5 second to scroll is very very very very huge.
    In the next version i will put skin parsing error in the log file.

    Did you have the same audiobrowser.skin in your car than in your home ?

  4. #134
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by enitalp View Post
    This is a very strange behavior. The only things for me is that the load button doesn't at least make you going back to the AudioPlayer.skin is an error while reading the AudioBrowser.skin.
    If i have an error while parsing a page, i stop loading it and then load the next page. So if a button doesn't react that's because it was not loaded.
    And peharps the error of the loading page makes the list acting strange as you seems to get it. 5 second to scroll is very very very very huge.
    In the next version i will put skin parsing error in the log file.

    Did you have the same audiobrowser.skin in your car than in your home ?
    yah...

    all i did was copy the files over and then change the settings in the ini file

  5. #135
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    V0.05 Is out.

    http://www.enitalp.com/EniCarV0.05.rar

    as usual it's an update from the previous version. Next version will be a full version for people getting it from here.

    - Totaly rewrite the sound control code. Way much cleaner.
    - Indicator Mute Done
    - Fix a bug in bitmap display sometimes transparent.
    - Label STATUS done
    - Flash Label Transmission Done.
    - Done some change in IG integration to be much safe.
    - Album Art Label Done (mp3 & video, find the first jpeg in the media dir, if more than one jpg is found try to give the one with 'front' in the name)
    - Fix a bug in time
    - Some intern cleanup
    - Totaly redone the window of Enicar, changed from Dialog to Window.
    - Finaly fixed the IG crash, start is less clean than before but no more crash.
    - Mute volume when IG "speaks"
    - Fix crash when loading Brainz skin, doesn't work but at least it load.
    - Better Mute Volume for IG.

    The IG Mute works pretty well. Some tweak need to be done, for the instant the unmute will be 0.5s after the last start of a word, and the music/video volume will be decrease by 2/3. In the next version those parameters will be in the .INI to make it your taste.

  6. #136
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    yah...

    all i did was copy the files over and then change the settings in the ini file
    The 0.05 Version log the error in loading the skin. So you could check for the audio_browser.skin loading in your car.

  7. #137
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by enitalp View Post
    The 0.05 Version log the error in loading the skin. So you could check for the audio_browser.skin loading in your car.
    okay, copied over the new version. there were no errors the first time I tried loading it but I was still having the loading issue. I then changed the permissions for my EniCar folder and files and now it works, but it still takes forever... the whole audio interface seems to be slow and laggy...

    GPS works great though! the volume controls are also working good

  8. #138
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    okay, copied over the new version. there were no errors the first time I tried loading it but I was still having the loading issue. I then changed the permissions for my EniCar folder and files and now it works, but it still takes forever... the whole audio interface seems to be slow and laggy...

    GPS works great though! the volume controls are also working good
    I have to check if there is no bug. because there is no reason to be laggy. I only draw 8 or 9 line of text. unless there is a huge bug. This screen should be fast.
    In two month as my car will go to sleep for 5 month during the winter ( :cry: ) i will put my carputer in my house so i could make all my test on a slow computer. Until that i have to check the possible problem with the audio browser. Did you have the same problem with the video browser (as it's the same code, we could say if it's a code problem or a data problem (file list) ).

    Thanks.

  9. #139
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by enitalp View Post
    I have to check if there is no bug. because there is no reason to be laggy. I only draw 8 or 9 line of text. unless there is a huge bug. This screen should be fast.
    In two month as my car will go to sleep for 5 month during the winter ( :cry: ) i will put my carputer in my house so i could make all my test on a slow computer. Until that i have to check the possible problem with the audio browser. Did you have the same problem with the video browser (as it's the same code, we could say if it's a code problem or a data problem (file list) ).

    Thanks.
    the video browser was actually showing the same symptoms.. never really play videos as I have a via 800mhz processor so it doesnt normally play smooth, but ya, same problems as in the audio browser... here is my log

    Code:
    EniCar started
       0.000 Start Register Command
       0.000 End Register Command
       0.000 Start Reader init
       0.000 End Reader init
       0.000 Start Read enicar.ini
       0.000 End Read enicar.ini
       0.000 Start Cache Media
       0.000 Start cache subdir mp3
       4.877 End cache subdir mp3
       4.877 Start cache subdir video
       5.107 End cache subdir video
       5.107 Start sort mp3
       5.107 End sort mp3
       5.107 Start sort video
       5.107 End sort video
       5.117 End Cache Media
       5.117 Start Video Window
       5.117 End Video Window
       5.117 Start Mplayer init
       5.278 End Mplayer init
       5.278 Starting GPS
       7.200 GPS Started
       7.871 Start loading skin
       7.871   load general.ini
       7.871   load folder.gif
       7.921   load media.gif
       7.971   start finding *.skin
       7.981   end finding *.skin
       7.981   Start Loading skin Page :
       7.981 C:\EniCar\Skin\MC2.0\audio_browser.skin
       9.564   End Loading skin page
       9.564   Start Loading skin Page :
       9.564 C:\EniCar\Skin\MC2.0\audio_browser1.skin
      10.695   End Loading skin page
      10.695   Start Loading skin Page :
      10.695 C:\EniCar\Skin\MC2.0\Audio_Player.skin
      12.077   End Loading skin page
      12.077   Start Loading skin Page :
      12.087 C:\EniCar\Skin\MC2.0\exit_menu.skin
      12.838   End Loading skin page
      12.838   Start Loading skin Page :
      12.838 C:\EniCar\Skin\MC2.0\EXTERNAL_GPS.skin
      13.730   End Loading skin page
      13.730   Start Loading skin Page :
      13.730 C:\EniCar\Skin\MC2.0\game.skin
      15.032   End Loading skin page
      15.032   Start Loading skin Page :
      15.032 C:\EniCar\Skin\MC2.0\games.skin
      15.963   End Loading skin page
      15.963   Start Loading skin Page :
      15.963 C:\EniCar\Skin\MC2.0\LAUNCH.skin
      16.944   End Loading skin page
      16.944   Start Loading skin Page :
      16.944 C:\EniCar\Skin\MC2.0\menu.skin
      18.336   End Loading skin page
      18.336   Start Loading skin Page :
      18.336 C:\EniCar\Skin\MC2.0\mixer.skin
      19.458   End Loading skin page
      19.458   Start Loading skin Page :
      19.458 C:\EniCar\Skin\MC2.0\NUMOSK.skin
      20.049   End Loading skin page
      20.049   Start Loading skin Page :
      20.049 C:\EniCar\Skin\MC2.0\obd.skin
      20.620   End Loading skin page
      20.620   Start Loading skin Page :
      20.620 C:\EniCar\Skin\MC2.0\OSK.skin
      21.771   End Loading skin page
      21.771   Start Loading skin Page :
      21.771 C:\EniCar\Skin\MC2.0\RADIO_MENU_FUNCTION.skin
      22.552 Unknow Button Command :DELETE
      22.592   End Loading skin page
      22.592   Start Loading skin Page :
      22.592 C:\EniCar\Skin\MC2.0\Radio_Player.skin
      23.674 Error in loading Indicator
      23.674   End Loading skin page
      23.674   Start Loading skin Page :
      23.674 C:\EniCar\Skin\MC2.0\skin_browser.skin
      24.665   End Loading skin page
      24.665   Start Loading skin Page :
      24.665 C:\EniCar\Skin\MC2.0\status.skin
      25.747   End Loading skin page
      25.747   Start Loading skin Page :
      25.747 C:\EniCar\Skin\MC2.0\tv.skin
      26.698   End Loading skin page
      26.698   Start Loading skin Page :
      26.698 C:\EniCar\Skin\MC2.0\video_browser.skin
      27.980   End Loading skin page
      27.980   Start Loading skin Page :
      27.980 C:\EniCar\Skin\MC2.0\video_player.skin
      29.512   End Loading skin page
      29.512   Start Loading skin Page :
      29.512 C:\EniCar\Skin\MC2.0\wbrowser.skin
      30.394   End Loading skin page
      30.394   Start Loading skin Page :
      30.394 C:\EniCar\Skin\MC2.0\weather.skin
      31.435 Error in loading Indicator
      31.435   End Loading skin page
      31.435   Start Loading skin Page :
      31.435 C:\EniCar\Skin\MC2.0\weather_detail.skin
      32.547   End Loading skin page
      32.547 End loading skin

  10. #140
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    the video browser was actually showing the same symptoms.. never really play videos as I have a via 800mhz processor so it doesnt normally play smooth, but ya, same problems as in the audio browser... here is my log

    Code:
    EniCar started
       0.000 Start Register Command
       0.000 End Register Command
       0.000 Start Reader init
       0.000 End Reader init
       0.000 Start Read enicar.ini
       0.000 End Read enicar.ini
       0.000 Start Cache Media
       0.000 Start cache subdir mp3
       4.877 End cache subdir mp3
       4.877 Start cache subdir video
       5.107 End cache subdir video
       5.107 Start sort mp3
       5.107 End sort mp3
       5.107 Start sort video
       5.107 End sort video
       5.117 End Cache Media
       5.117 Start Video Window
       5.117 End Video Window
       5.117 Start Mplayer init
       5.278 End Mplayer init
       5.278 Starting GPS
       7.200 GPS Started
       7.871 Start loading skin
       7.871   load general.ini
       7.871   load folder.gif
       7.921   load media.gif
       7.971   start finding *.skin
       7.981   end finding *.skin
       7.981   Start Loading skin Page :
       7.981 C:\EniCar\Skin\MC2.0\audio_browser.skin
       9.564   End Loading skin page
       9.564   Start Loading skin Page :
       9.564 C:\EniCar\Skin\MC2.0\audio_browser1.skin
      10.695   End Loading skin page
      10.695   Start Loading skin Page :
      10.695 C:\EniCar\Skin\MC2.0\Audio_Player.skin
      12.077   End Loading skin page
      12.077   Start Loading skin Page :
      12.087 C:\EniCar\Skin\MC2.0\exit_menu.skin
      12.838   End Loading skin page
      12.838   Start Loading skin Page :
      12.838 C:\EniCar\Skin\MC2.0\EXTERNAL_GPS.skin
      13.730   End Loading skin page
      13.730   Start Loading skin Page :
      13.730 C:\EniCar\Skin\MC2.0\game.skin
      15.032   End Loading skin page
      15.032   Start Loading skin Page :
      15.032 C:\EniCar\Skin\MC2.0\games.skin
      15.963   End Loading skin page
      15.963   Start Loading skin Page :
      15.963 C:\EniCar\Skin\MC2.0\LAUNCH.skin
      16.944   End Loading skin page
      16.944   Start Loading skin Page :
      16.944 C:\EniCar\Skin\MC2.0\menu.skin
      18.336   End Loading skin page
      18.336   Start Loading skin Page :
      18.336 C:\EniCar\Skin\MC2.0\mixer.skin
      19.458   End Loading skin page
      19.458   Start Loading skin Page :
      19.458 C:\EniCar\Skin\MC2.0\NUMOSK.skin
      20.049   End Loading skin page
      20.049   Start Loading skin Page :
      20.049 C:\EniCar\Skin\MC2.0\obd.skin
      20.620   End Loading skin page
      20.620   Start Loading skin Page :
      20.620 C:\EniCar\Skin\MC2.0\OSK.skin
      21.771   End Loading skin page
      21.771   Start Loading skin Page :
      21.771 C:\EniCar\Skin\MC2.0\RADIO_MENU_FUNCTION.skin
      22.552 Unknow Button Command :DELETE
      22.592   End Loading skin page
      22.592   Start Loading skin Page :
      22.592 C:\EniCar\Skin\MC2.0\Radio_Player.skin
      23.674 Error in loading Indicator
      23.674   End Loading skin page
      23.674   Start Loading skin Page :
      23.674 C:\EniCar\Skin\MC2.0\skin_browser.skin
      24.665   End Loading skin page
      24.665   Start Loading skin Page :
      24.665 C:\EniCar\Skin\MC2.0\status.skin
      25.747   End Loading skin page
      25.747   Start Loading skin Page :
      25.747 C:\EniCar\Skin\MC2.0\tv.skin
      26.698   End Loading skin page
      26.698   Start Loading skin Page :
      26.698 C:\EniCar\Skin\MC2.0\video_browser.skin
      27.980   End Loading skin page
      27.980   Start Loading skin Page :
      27.980 C:\EniCar\Skin\MC2.0\video_player.skin
      29.512   End Loading skin page
      29.512   Start Loading skin Page :
      29.512 C:\EniCar\Skin\MC2.0\wbrowser.skin
      30.394   End Loading skin page
      30.394   Start Loading skin Page :
      30.394 C:\EniCar\Skin\MC2.0\weather.skin
      31.435 Error in loading Indicator
      31.435   End Loading skin page
      31.435   Start Loading skin Page :
      31.435 C:\EniCar\Skin\MC2.0\weather_detail.skin
      32.547   End Loading skin page
      32.547 End loading skin

    So it's a code problem. Did you have the same problem in the playlist ? If not, try to rename the folder.gif _folder.gif and media.gif in _media.gif in the mc2.0 skin folder. i suspect the constant resizing of those big picture to draw them small.

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 08:54 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 06:49 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  4. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 05:48 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •