Page 17 of 30 FirstFirst ... 789101112131415161718192021222324252627 ... LastLast
Results 161 to 170 of 297

Thread: EniCar the RR Clone

  1. #161
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by hoodlum View Post
    enitalp if you need hosting or anything, tell me

    any idea when all this will be done?

    Thanks for the offer. But for the instant Enitalp.com is doing the job. peharps i could use a mirror later.

    For ETA, easy : when it will be done. lol.

    Actualy i have so many things to do. Some are fast, some are longer. i only work in the evening, and some evening i only work 20 mins as i'm already tired from my previous 8 hours coding before getting home. But i try to go as fast as i can.

    My previous TODO list :

    Support more than one indicator (i only support mute for instant lol. but all the loading is done).
    Support for gps data (as soon as my gps receiver cooperate). DONE
    Cache for file list.
    Lightning speed skin loading. IN PROGRESS
    Automatic rear camera switch.
    Support for Mutiple Camera with on the fly record.
    HQCT FM Radio support.
    EDIT : almost forgot. Modify MPlayer, to avoid song skip problem, to keep the volume between two song, to calculate the FFT and send it to EniCar for visualization.
    Later : ODB2 support.
    IE/Firefox integration.
    IG2.x integration (for the instant i've only tested the V3.0)
    Other GPS software integration.
    Compatibility with all RR skins (today i know that MC2.0 & Bongo are working pretty well, must do a pass with all skins to resolve each skin problem).
    Weather page.
    Skin change page.
    Blocking Video if car moves (value in .ini) DONE

  2. #162
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    2
    i dont know if any one has noticed this aswell but when in the audio player and you have a long song name highlighted, the CPU usage shoots up to 100%. I am pretty sure it's to do with the scrolling of the song title.

    In fact, anywhere there is scrolling text the CPU usage goes upto 100%! (Athlon 1.4Ghz, 768Mb RAM, Geforce2 MX)

    can anything be done to rectify this?

  3. #163
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Does the computer slow down ?

    if not it's just windows that doesn't know how to handle my way of programming.
    If it slow down there is a problem in my code.

  4. #164
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    2
    Yes the computer slows down completely. I'm pretty sure its the scrolling text. Do you not get the same issue?

  5. #165
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Actualy i never used EniCar in my Car lol. So i'm always on my PIV 3.0ghz. and there is no slowdown.

    I will do something for that in the next version.

  6. #166
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    remember how i was having the problem with stuff no loading when being clicked and i removed those gif files and everything seemed to smooth out?

    well when using my carPC thru remote desktop everything runs perfectly.. when running everything normally (using touchscreen and whatnot) I need to pretty much double tap all the buttons and even then it still wont load

    weird huh? imma try reinstalling winxp soon to see if that helps

  7. #167
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    Quote Originally Posted by mikevsgeek View Post
    remember how i was having the problem with stuff no loading when being clicked and i removed those gif files and everything seemed to smooth out?

    well when using my carPC thru remote desktop everything runs perfectly.. when running everything normally (using touchscreen and whatnot) I need to pretty much double tap all the buttons and even then it still wont load

    weird huh? imma try reinstalling winxp soon to see if that helps
    I found a bug : if your clic on a button is a little slow (keeping the clic down on the button) it will not take the clic.

    And something i forgot to say. When i need to play one or many mp3 or video i write a file in the mp3 or video directory. The playlist file for mplayer. I can't write it elsewhere du to some stupid thing in mplayer (need to modify it). So if i can't access in write to your mp3 dir i can't play mp3.

  8. #168
    Constant Bitrate mikevsgeek's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Auburn Maine
    Posts
    113
    how is the update coming along?

  9. #169
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772
    cant wait...

  10. #170
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Montreal, QC, CA
    Posts
    196
    As soon as i found a little time.

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 08:54 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 06:49 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  4. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 05:48 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •