Results 1 to 6 of 6

Thread: the command line -init

  1. #1
    Low Bitrate DAMBRO24's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    99

    the command line -init

    who can explain to me how to write this...."-init" asa parameter in the command line of windows? the command line is where it says run correct?

    im trying to get the set com port option up on phonecontrol.net
    please help me , tis is what is says to to:
    "start the aplllication from the command line and apply the "-init" parameter". I would i just do not know what this means .

    thank you

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,949
    Modify the shortcut....
    Add the command line parameter tot he end of the command line.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Low Bitrate DAMBRO24's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    99
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    Modify the shortcut....
    Add the command line parameter tot he end of the command line.


    i did that it says it cannot be opened that way .

    do i have to do it at the entire end . because i did

  4. #4
    Low Bitrate DAMBRO24's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    99
    i do not understand it should be working if that is all i have to do.

  5. #5
    Low Bitrate DAMBRO24's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    99
    what am i doing wrong , there has to be a way to bring up the initial com port setttings , i saw them the first time and then they never came up again

  6. #6

Similar Threads

  1. Invalid Argument
    By tn6478 in forum StreetDeck
    Replies: 20
    Last Post: 12-30-2007, 08:02 PM
  2. Bus Init Error
    By BarryC in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2007, 06:35 PM
  3. 1.0.4.7 bug
    By debugger in forum StreetDeck
    Replies: 9
    Last Post: 07-01-2006, 03:01 AM
  4. Hotkeys Init Error
    By wizz in forum MM Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-2005, 05:03 PM
  5. Girder: Plugin loaded but hardware init failed.
    By jol in forum Input Devices
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2003, 05:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •