Results 1 to 5 of 5

Thread: No sound in Video module

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    CA
    Posts
    99

    No sound in Video module

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1


    Please give a basic description of the issue here.

    No sound in Video module


    Is the systemt that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    yes


    If no, please describe your system here.




    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    When I enter the Video module and play a DVD disc, there is no sound. I click "volume" on the upper right corner and go to settings. I notice the "play media" volume bar is zero. I raise the volume and there is sound. However, when I click the mini video screen on the lower left hand corner, full screen of video pops up but the sound is back to zero again.

    I repeat going into volume setting and notice that "play media" volume bar is zero again. I raise it and I can hear sound again. If I press the back arrow at the top, the sound is maintained. When I hit the mini screen to maximize the video, the sound goes blank.

    Also, whenever the DVD or the Video module starts, the "play media" volume goes down to zero.

    I've had this problem with version 1.0.6.3. I just installed Infill T3/SD few days ago. After update 1.0.8.1 the problem continues.

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    CA
    Posts
    99
    I'm sorry but I can't report back to you regarding "No sound in Video module" issue in my T3, as I'm not running StreetDeck in my T3 right now.

    Maybe someone else who had this issue can say something after the update.
    Infill T3 with Infill Station
    2007 Hyundai Sonata

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    Toggle Streetdeck check the settings in the windows sound control panel when playing the video.

  5. #5
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    since the OP is no longer using StreetDeck, this bug report has been closed.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. any suggestions on sound card and video card?
    By khanhdom in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 11-14-2005, 05:22 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 01-28-2005, 09:32 PM
  3. Video AND sound card
    By MrSpace in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2004, 12:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •