Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Won't run after upgrade

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    189

    Won't run after upgrade

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.081


    Please give a basic description of the issue here.

    Won't run after upgrade


    Is the systemt that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    no


    If no, please describe your system here.

    Via MII12000 board, 1gb ram, 100gb laptop hd, creative external sound card, onboard video, b303 gps, griffin powermate, xenarc 700tsv screen, XM via XMDirect w/cable


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    I run the update, and it seems to install fine, but when I start Streetdeck, it goes through some thing,s then just crashes out and asks me if I want to send an error log. Not sure what's going on. The previous version works great for me. I tried uninstalling and reinstalling, but same result.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Does it work if you run with -nodelayload and -nodelaycomp?
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    189
    I'll give that a try and let you know. Would I run with both those arguements or one at a time?

    Quote Originally Posted by god_of_cpu View Post
    Does it work if you run with -nodelayload and -nodelaycomp?

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    189
    I ran it with both arguements (seperately and together), but I get the same thing. It gave me an error (Microsoft error) for Mappoint, so I tried uninstalling it, but it had no effect. Any ideas?

  5. #5
    Constant Bitrate grayvader's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    151
    Similar issue with mine, but it goes into the program, straight to NAV and any attempt to go into a menu causes my system to blue screen with a stop check in the graphics driver. I'm using a Core Duo with I945 chipset video. i think the driver is igfx or something like.
    What other info would be useful?
    I'm headed out to uninstall and reinstall.

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    222

    same issue

    almost the same with mine !
    Starts at navigation screen and wont go into any other screen....it crashes instead!
    it wont even start in low-performance mode

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    189
    Any update on this?

  8. #8
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please be patient. The developers are reading these bug reports. Just because they don't respond doesn't mean they aren't working on it.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Silver Spring, MD
    Posts
    189
    Understood, I'm just eager to try out the new version. I'll do my best to be patient.

  10. #10
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Try running with -resetconfig. If that doesn't work run with -verbose and post another log.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 33
    Last Post: 05-30-2007, 09:54 PM
  2. How do I upgrade my bios?
    By Bazmcc in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2007, 08:18 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-07-2007, 11:13 AM
  4. Run WinCE & XP together
    By ShawJohn in forum Software & Software Development
    Replies: 12
    Last Post: 11-07-2005, 05:09 PM
  5. Configuring old computer to run mp3's in car
    By Blake in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-23-2003, 09:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •