Results 1 to 9 of 9

Thread: Hangs on start up

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15

    Hangs on start up

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1


    Please give a basic description of the issue here.

    Hangs on start up


    Is the systemt that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    no


    If no, please describe your system here.

    Samsung Q1P UMPC
    1ghz Pentium
    1 gig Ram
    Bluetooth
    Wifi


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.


    With a clean reboot, SD hangs when "Applying Setting" and has to be dumped and restarted. SD restarts quickly after the first hang.
    As long as I dont reboot my computer, it starts fine after the initial hang.



    Thanks for any help.

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    2 things just to help us keep track of these bugs.

    please open a new bug report for each bug. this bug report seems to contain two differnet bugs.

    also, you list the release as being 1.08. We need the full release number. Internally, we are working on a 1.0.8.2. This is not so important right now, but in the future, when we come back to this bug report, it would be important to have the proper release number.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Updated my post. Thanks

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    much appreciated!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    I can tell you from past experiences that Chuck will want to see a verbose log.

    To get that, you're going to want to run the StreetDeck application using the -VERBOSE command switch.

    IT will generate a log in C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\StreetDeck\Logs.
    You can attah that into a post here, so that the support team can retrieve it for analysis.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Here is this mornings log.....system hung at "Applying Settings", closes and had to restart.
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  8. #8
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  9. #9
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thread closed due to a lack of follow-up from the original poster. 8 days have passed without a response.

    If the original poster would like to have this thread back opened, he/she may do so by going to the 'Thread Tools' drop down box at the top of the thread. If the Original Poster does so, the Original Poster must post information in response to requests for additional testing. Else, the bug report will be closed again.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. xbox + inverter + remote start + relay switch
    By ozstriker78 in forum Power Supplies
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2008, 10:44 PM
  2. How do Mapmonkey autostart on RR start
    By xpluis in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2007, 01:52 AM
  3. Have to hit CTRL key to start it ...
    By Don 944 LA in forum CF Bug Reports
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2005, 11:01 PM
  4. phoco start just hangs
    By XPbimmer in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2005, 04:49 PM
  5. Can't get MediaCar to start up with windows
    By EuroFan in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2004, 04:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •