Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Streetdeck pauses for long periods of time on startup

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Duvall, WA
    Posts
    18
    I get the same type of delays resuming from sleep while in the XM module. Nothing in my music queue. Doesn't happen every time, but maybe 1 out of 5 times.

  2. #12
    Low Bitrate EvilLawnGnome's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    107
    Happened again. A 13 song playlist got multiplied to a 40600 song playlist. Not fun.
    Build Two:
    Planning: [==========]100%
    Purchasing: [=====---------]50% (Car just got broken into)
    Design: [=======-----]70% (Building a false panel to cover up my goodies)
    Install: [======--------]600% (Need to replace screen and beisel)

  3. #13
    Low Bitrate EvilLawnGnome's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    107
    Any mod have any idea what is causing this?
    Build Two:
    Planning: [==========]100%
    Purchasing: [=====---------]50% (Car just got broken into)
    Design: [=======-----]70% (Building a false panel to cover up my goodies)
    Install: [======--------]600% (Need to replace screen and beisel)

  4. #14
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #15
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.

    BTW - EvilLawn - the Moderators on this forum do not work for MP3Car.com, they are volunteers. They are not responsible for QA or development of StreetDeck nor are they responsible for answering Bug Reports.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #16
    Low Bitrate EvilLawnGnome's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    107
    This problem was resolved a while ago. I don't even remember what I had to do. I think it had something to do with the autocaching of the library. Or at least the long startup part. My playlist is still multiplying, I'll install the new update soon and report back.
    Build Two:
    Planning: [==========]100%
    Purchasing: [=====---------]50% (Car just got broken into)
    Design: [=======-----]70% (Building a false panel to cover up my goodies)
    Install: [======--------]600% (Need to replace screen and beisel)

  7. #17
    Constant Bitrate jsdr78's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    151
    Quote Originally Posted by EvilLawnGnome View Post
    This problem was resolved a while ago. I don't even remember what I had to do. I think it had something to do with the autocaching of the library. Or at least the long startup part. My playlist is still multiplying, I'll install the new update soon and report back.
    same issue here.

  8. #18
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    The playlist multiplying is already another bug report: http://www.mp3car.com/vbulletin/stre...bernation.html

    Please post your findings there rather than starting a new thread.

    Also, please try to update your bug reports with this information. If an issue is resolved, and the developers don't know this, then they are spending valuable time trying to recreate and diagnose isues that aren't really issues.

    This bug report closed.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Survey: Startup times and methods
    By gnomad in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 56
    Last Post: 01-02-2007, 12:55 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 05-25-2006, 10:54 PM
  3. Startup Time Question
    By damato300 in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2006, 10:08 PM
  4. Download StreetDeck Trial Version!
    By god_of_cpu in forum StreetDeck
    Replies: 43
    Last Post: 05-04-2006, 11:46 PM
  5. Boot Re-Ordering to Decrease FrontEnd Startup Time
    By DaRacerz in forum WinNT Based
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2005, 11:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •