Results 1 to 4 of 4

Thread: sound does not work right and crashes on TV

  1. #1
    Newbie mtrydoc's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Seaside,Ca
    Posts
    41

    sound does not work right and crashes on TV

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1


    Please give a basic description of the issue here.

    sound does not work right and crashes on TV


    Is the systemt that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    yes


    If no, please describe your system here.

    Stock T3 system running through Amp for all sound


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    Evertime that I return to SD after Standby or restart I have to go into Vinyledeck and change sound output to 6ch. This happens everytime. If I switch to radio then it goes to stereo sound only(Front channels) then I have to switch it back to 6ch after I finshwith radio and go to another module. If I switch to TV all works fine then unless I switch channels alot then SD stops and goes back to main screen and will not return to TV and also switchs back to 2ch sound. I must reboot at this time to get back to TV or 6ch.(So I do not watch TV.. Takes to much time) Sound has been a issue from the begining. Was hoping thatupdate would fix. Please help.. What else is there for me to try.(Have tried reinstalling OS then SD)
    MtryDoc
    2006 Nissan Titan LE 4x4
    Magetic Blue Crew Cab
    4" Lift by PRG Productions
    Infill T3 HU
    Rainbow Sound Line SLC
    ED Nine.1 Pushing 10v2 Sub
    ED Nine.4 Pushing Components


    "A Wife That Really Loves Me!!"

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thread closed due to a lack of follow-up from the original poster. 8 days have passed without a response.

    If the original poster would like to have this thread back opened, he/she may do so by going to the 'Thread Tools' drop down box at the top of the thread. If the Original Poster does so, the Original Poster must post information in response to requests for additional testing. Else, the bug report will be closed again.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •