Results 1 to 5 of 5

Thread: Podcast MOD not working with 1.0.8.1

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36

    Podcast MOD not working with 1.0.8.1

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1


    Please give a basic description of the issue here.

    Podcast MOD not working with 1.0.8.1


    Is the systemt that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    yes


    If no, please describe your system here.




    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    I while ago Chuck post a Podcast MOD http://www.mp3car.com/vbulletin/stre...ideo-blog.html
    I thought it was great, and I was able to modify it to play my favorite podcasts (I don't know much about programming).

    Since the SD upgrade I'm not able to play them any more, every time that I select a podcast it will take me to the general settings screen, I guess this has something to do we the way the new SD version manages the music library.

    What command will I need to change in order to make it work?.

    Thanks

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thread closed due to a lack of follow-up from the original poster. 8 days have passed without a response.

    If the original poster would like to have this thread back opened, he/she may do so by going to the 'Thread Tools' drop down box at the top of the thread. If the Original Poster does so, the Original Poster must post information in response to requests for additional testing. Else, the bug report will be closed again.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    36
    Works fine, thanks,

Similar Threads

  1. Working Destinator PN SDK !
    By celo in forum Map Monkey
    Replies: 16
    Last Post: 02-08-2010, 05:18 PM
  2. 1.0.8.1 Update!
    By froalskiner in forum StreetDeck
    Replies: 60
    Last Post: 04-30-2007, 07:49 PM
  3. Anyone currently working with 18f2550
    By lez in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 11-03-2006, 07:44 AM
  4. gps digital mod nto working since 1.0.5.4 update
    By customaudioman in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2006, 12:55 PM
  5. motorized screen stopped working :(
    By corsamel in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2002, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •