Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: Loss of Map projection, white background only - 1.0.8.1 - 1.1.1.0

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262

    Loss of Map projection, white background only - 1.0.8.1 - 1.1.1.0

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1 - 1.1.1.0


    Please give a basic description of the issue here.

    Loss of Map projection, white background only


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    yes


    If no, please describe your system here.




    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    After a clean install and upgrade from 1.0.6.1, i lost the map projection in SD. All that was drawn was the car present position, and a white background at all zoom levels and with all virtual earth modes.

    If the SD instance was run in windowed mode (not full screen), then the map would appear, but once full screen was selected the map would disappear again.

    After several adjustments made I discovereed that the map could be gained with 800x600 and 16bit colour depth. 1024x768 or 32bit would not work in full screen mode

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Disappointly I appear to already be running DX9 and my attempt to update it made no difference.

    I am really getting confused about what is going on. Can someone else post the display settings they are running SD at?

    I am running 800x600, 16bit (if i use 32 I get no SD visable at all but can here my music playing). The map is only visable if i run SD windowed, yet before in version 1.0.6.3 it all worked fine?

    Im pretty confused as to what has been changed in the new version as its not really very helpful to have SD without any navigation.

    Interstingly, for the people that have reported the Map turning into "Lines" at certain times, i think this is related to the same issue. I have been playing with SD windowd, and if i enlarge it to the edge of the screen then the map turns in to random lines with SD at about 3/4 screen size. Anything beyond this then the map disappears totally...

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    As far as details on my graphics card, i am using a SIS mirrage graphics card. It is DX7H/W and DX9 S/W compatible. I am running the lastest version of the drivers and as discussed above have checked DX9 is installed correctly.

    This was not an issue on 1.0.6.3 with the same machine.

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Can you guys confirm this is being looked at please...? If you require any more information about the bug just let me know

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Anyone? I believe this is related to the other bug issue of navigation vertical lines, as i do get vertical lines if i run sd in windowed mode, then if i reduce the size of the window further i get the map projection appear.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Just one final point, I have double checked all the SD dependant software is installed (ie direct x 9, xp service pack 2 media player 10 )

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    I have also noticed that the first time you run SD (per windows full shutdown and restart) that sd runs but only displays a black screen.

    The media resumes and the touchscreen continues to work if u press the windows key, but sd runs in a hung state.

    There are clearly some video driver issues with sd in the case of the sis drivers, but i would be grateful if this could be fixed.

    Once you use tadk manager to kill sd and start it again it worksfine until you shut windows down fullly (ie not effected by hibernate)

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    PLease for goodness sake can someone at least confirm that this is being looked at?

    Surely the point of this bug forum is that things can be looked at as we find them (oweing to incomplete testing of the product which we all accept), rather than us just posting for posting sake?

  9. #9
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  10. #10
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please retest on 1.0.9.8 and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. iGuidance Hacks
    By pbarrette in forum GPS
    Replies: 47
    Last Post: 12-28-2007, 04:06 PM
  2. white background in flash location?
    By addertay in forum Road Runner
    Replies: 14
    Last Post: 11-06-2007, 07:05 PM
  3. Loss of Map "projection" on upgrade 2 1.0.8.1
    By geeky_hawkes in forum StreetDeck
    Replies: 5
    Last Post: 05-25-2007, 11:59 AM
  4. Delorme Street Atlas 05 quick review
    By cash_Money in forum GPS
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2004, 08:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •