Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Display settings not saved

  1. #11
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    please provide a log.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  2. #12
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    Able to recreate.

    Log file from when I made the change and exited and from when I restarted SD attached.

    this was on the G4.
    G4 here too

    how where u able to set fps? I cant see the option (same screen as in your post) no options on the video settings!

  3. #13
    Constant Bitrate sharpmat007's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    211
    On the infill T3 they hard set the fps limits so you dont see that menu. On the T3 I believe its lowered to 15fps...probably higher on the G4 as the video card is better. The milkdrop effect is also removed on T3.
    Mitsubishi Eclipse 2006 GT
    Infill T3 running StreetDeck

  4. #14
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Spiro -

    Quote Originally Posted by S4Per View Post
    it's in general - display options. next time it happens i'll send a log.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #15
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    This is still not working in 1.0.9.7. Exact same thing as .6. Set to 45 fps and 16x9, exit, reload, and it is reset to 1 fps and 4x3.
    2nd

  6. #16
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    Spiro -
    I dont have that option - in that screen or in the video settings -
    im attaching a screenshot
    I havent had that option (fps) since 1 0 8 7 I think!

    BTW I just had a thought......(yes I m capable)
    Is it possible that the "updater" doesnt work right?
    What im saying is that maybe the updater depends on specific settings and /or running modules
    maybe thats why we all get different results even though we all have G4 s
    and update with the same version
    which brings me back to what I had posted sometime ago
    What if we can have an updater that resets everything to default settings and then update and test
    We wouldnt want to loose our personalized settings of course so I suggested that maybe we can have a little module/ap that saves a "personal preferences file" with all our settings
    If we test with default and it works, and then apply our "settings file" and we get bugs, at least it makes it easier to troubleshoot

    The only thing wrong with this is that the SD coders have their hands full already but, think of it as investing in the future, built infrastructure that will help them with future updates
    Attached Images Attached Images  

  7. #17
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    You can use -resetconfig to reset your configuration to default.

    Config.xml and options.sdo contain all the options for StreetDeck. There is nothing stored in the registry. Just make a copy and restore this file to go to / from your settings and other ones.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  8. #18
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    You can not change the framerate on the T3 or G4.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  9. #19
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    In a house
    Posts
    96
    Do you want everyone with this problem to try the config reset or just those on the infills?

  10. #20
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    If you believe the issue occurred after you changed a setting, Any SD user can troubleshoot using this method.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. V1 Virtual Display : Skinnable Valentine One to PC Software
    By zPilott in forum Software & Software Development
    Replies: 83
    Last Post: 01-18-2013, 05:11 PM
  2. Planning Phase help for ceiling mounted display
    By HullBreach in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2007, 04:31 PM
  3. Centrafuse XLE RC1 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2006, 03:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •