Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: Night Mode Issue - 1.0.9.8

  1. #11
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    114
    Think we could get some kind of quick fix for night mode or do you have any idea when the next update will happen so we can get night mode back? It would be a bummer to have to wait for a bunch of other stuff to accumulate and be fixed just to get night mode back!

  2. #12
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Same problem here, appeared after the update. System specs are listed.

    A quick fix, as mentioned above (and now below) would certainly be appreciated. Even with the LCD brightness all the way down, daytime navigation maps are pretty blinding at night.

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Boise, Idaho
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by thepunkerguy View Post
    Think we could get some kind of quick fix for night mode or do you have any idea when the next update will happen so we can get night mode back? It would be a bummer to have to wait for a bunch of other stuff to accumulate and be fixed just to get night mode back!
    I second that! A quick fix is needed.

  4. #14
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Same problem here as well!

  5. #15
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Chuck/Adam - any thoughts on a possible fix?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #16
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62
    I am not using Infill or G4.

    Apparently i'm not the only one having this issue.

  7. #17
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    26
    Just chiming in. I have the same problem also. Everything was working fine until the update. I don't have the headlight sensing relay, and I suspected that it had something to do with the option being checked for auto night mode. I'm at a loss for what is going on.

  8. #18
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    I am able to recreate the issue and I will report this to Chuck. Hopefully this will be fixed in the next update.

  9. #19
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    what sort of timescale are we looking at before this issue is fixed?

  10. #20
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    70
    Same problem here. Not Infill G3 or T4. Was working on 1.0.8.1.

    Thanks!
    Blue
    2008 Subaru Impreza WRX-STI
    Pioneer AVIC-D3 <-- poooor comparison to StreetDeck!!!

    2003 Toyota MR2 Spyder
    Stock... for now

    SOLD - 04 WRX - In-Dash Touchscreen, MacMini, StreetDeck ver 1

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 307
    Last Post: 06-11-2008, 08:01 PM
  2. 7-31-06: RKC Big Monday Night GTG: FRISCO
    By Bakushan in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2006, 02:23 PM
  3. milkdrop issue
    By arpad in forum Road Runner
    Replies: 10
    Last Post: 01-26-2006, 10:19 AM
  4. Night / Day Skin Code:
    By IntellaWorks in forum Coders Corner
    Replies: 10
    Last Post: 01-06-2006, 02:58 PM
  5. 1.5 GPS plugin needs to assert sirf mode.
    By kbyrd in forum CF Bug Reports
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2005, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •