Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Night Mode Issue - 1.0.9.8

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62

    Night Mode Issue - 1.0.9.8

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8


    Please give a basic description of the issue here.

    Night Mode Issue


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.



    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.


    I pick night mode.

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    It doesnt go to night mode. It goes to it for about 1 second but then it fades back into normal mode.

  2. #2
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Are you running on an Infill T3 or G4?
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  3. #3
    Variable Bitrate P3D4T0R's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    MA, USA
    Posts
    403
    I get this too... my PC is under my name.
    "Mess with the best, die like the rest."
    Work Log --> Old Car (Totaled)
    Work Log v2 --> New Car (Totaled)
    Work Log v3 --> GMC Suburban K2500 (Engine died)
    Work Log v4.5 --> 05 Toyota Tundra DC SR5

  4. #4
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    I can't duplicate this, but it might be fixed in 1.0.9.9
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  5. #5
    Constant Bitrate spaceskater's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Boston,MA
    Posts
    185
    I get the same problem on my carPC but is works fine on my laptop for some reason.
    Will never be DONE! There is always something to add
    VIA EPIA SP13000,1GB DDR,80Gb 2.5 SATA HDD,8" Xenarc LCD with t/s,Linksys Bluetooth,Logitech wireless trackball,OBDII,RearView wide angle cam,XM radio,2 Wifi external antennas, Frodo,Navivoice

  6. #6
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    bumping to the top after updating all other threads.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    114
    I have the same problem. When I try to toggle into night mode it stays there for about a second or two then goes back to normal mode. It does it on my laptop (running demo version) as well. Worked fine before the update.

    PC Specs:
    Via Mini ITX board w/ C7 1.5ghz cpu, 512mb DDR2, 10.5" samsung touch screen, 60gig SATA HDD, onboard video

    - Mike

  8. #8
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    thepunkerguy - you do know you can post your CarPC specs so they show up under your user name, right?

    If not, you can find instructions here: http://www.mp3car.com/vbulletin/anno...r-profile.html
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post
    thepunkerguy - you do know you can post your CarPC specs so they show up under your user name, right?

    If not, you can find instructions here: http://www.mp3car.com/vbulletin/anno...r-profile.html
    Done!
    - Mike

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pawling, NY
    Posts
    19
    Hi there,

    I just updated to 1.0.9.8 from 1.0.8.1 and I have the same problem. Night mode lasts for about 1 second and then switches back to normal.

    Tim

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 307
    Last Post: 06-11-2008, 09:01 PM
  2. 7-31-06: RKC Big Monday Night GTG: FRISCO
    By Bakushan in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2006, 03:23 PM
  3. milkdrop issue
    By arpad in forum Road Runner
    Replies: 10
    Last Post: 01-26-2006, 11:19 AM
  4. Night / Day Skin Code:
    By IntellaWorks in forum Coders Corner
    Replies: 10
    Last Post: 01-06-2006, 03:58 PM
  5. 1.5 GPS plugin needs to assert sirf mode.
    By kbyrd in forum CF Bug Reports
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2005, 09:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •