Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: SD freeze when using browse in navigation module - 1.0.9.8 - 1.1.0.9a

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11
    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8-1.1.0.0


    Please give a basic description of the issue here.

    SD freeze when using browse in navigation module


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    select the navigation module. click on browse. click on any of the arrows. this freezes up sd and eventually would lead to sd closing. I had the music module playing as well when i was doing this

    SD has only NOT frozen one time while using this feature

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.
    Attached Files Attached Files

  2. #12
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    I have used this feature extensively now. On our 6 hour drive to Orange, TX I used it a great deal and never once had it crash on me.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11
    This feature almost always freezes SD the first time I click a direction. A couple times I have moved two or three times before it froze.

  4. #14
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Redmond, WA
    Posts
    188

    Same here

    I have yet to see this feature work for more than two browse clicks. As soon as I press one of the arrow keys in borwse mode it freezes, I will collect a log as well.

    Please increase the priority on this as 3 of 4 does not sound right

  5. #15
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    289
    i am having the same issue. It freezes each time i click one of the arrows in the browse menu.

  6. #16
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Quote Originally Posted by marchello2000 View Post
    Please increase the priority on this as 3 of 4 does not sound right
    The severity of issues is not just based on the issue at hand but the other issues that are only plate of the developers as well.

    Many things have to be taken into consideration when assigning severity, as such, the severity of this issue is appropriate at this time.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  7. #17
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Redmond, WA
    Posts
    188

    Turn off smooth map scrolling

    I noticed that when I turn off Smooth Map Scroll option in the Navigation Options it seems to work much better. I still saw it crash, but only once on a very extensive use test.

    Mark

  8. #18
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    301
    I am happy to see this wasnt only happening to me, If i goto browse mode I cant do anything. If i touch the screen to a location SD locks up, if i click any of the on screen arrows SD locks up.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    This is happening to me as well. Sometimes I can get a couple of clicks before it locks up.

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    I just figured out this only happens with the virtual earth mode turned on. If I have it in normal map mode I can browse no problem.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Question About Extending the Navigation Module
    By unreal32 in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2006, 03:24 PM
  2. GPS Marine Navigation with SD?
    By debugger in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2006, 06:28 AM
  3. SD Fails to initialize Navigation
    By Troy McClure in forum StreetDeck
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2006, 12:28 AM
  4. Voice activated navigation for routis!
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 352
    Last Post: 10-03-2004, 03:39 AM
  5. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 02:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •