Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: SD freeze when using browse in navigation module - 1.0.9.8 - 1.1.0.9a

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    249

    SD freeze when using browse in navigation module - 1.0.9.8 - 1.1.0.9a

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8 - 1.1.0.9a


    Please give a basic description of the issue here.

    SD freeze when using browse in navigation module


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.

    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.
    select the navigation module. click on browse. click on any of the arrows. this freezes up sd and eventually would lead to sd closing. I had the music module playing as well when i was doing this
    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    bumping to the top after updating all other threads.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    114
    This has happened to me several times as well. Not every time, but a lot of the time.
    - Mike

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    the developers need logs. please post your logs so that they can help determine where the problem lies.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    bembowe and thepunkerguy - please post your logs. Without them this thread will have to be closed.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #6
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Adam/Chuck - updates?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    I have had this issue in the past. The development team is working on how to exactly reproduce this issue. Please post your logs and describe exactly what you were doing before SD crashes to help us troubleshoot this issue.

  8. #8
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    due to a lack of follow-up from the OPs and no logs, we cannot continue supporting this bug.

    If either of you have a log to post, you can reopen this thread and post them. Untill then, we have to consider this a non-issue.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  9. #9
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    249

    SD freeze when using browse in navigation module - 1.1.0.0

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.1.0.0


    Please give a basic description of the issue here.

    SD freeze when using browse in navigation module


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    select the navigation module. click on browse. click on any of the arrows. this freezes up sd and eventually would lead to sd closing. I had the music module playing as well when i was doing this


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    I am reopening this as i do have a log file of the issue. My zipcode is 64117. not sure if it will be relevant but my gps was in this zipcode when it happened. if you need any more info, please let me know

    thanks
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    rather than create a new bug report, please just open the existing one in the future. I've merged these two threads. This helps keep all the information in one place.

    Just to add, I have used the browse feature on my laptop and in the car without issues.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Question About Extending the Navigation Module
    By unreal32 in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2006, 03:24 PM
  2. GPS Marine Navigation with SD?
    By debugger in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2006, 06:28 AM
  3. SD Fails to initialize Navigation
    By Troy McClure in forum StreetDeck
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2006, 12:28 AM
  4. Voice activated navigation for routis!
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 352
    Last Post: 10-03-2004, 03:39 AM
  5. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 02:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •