Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: resuming from hibernation in test mode, the Testmode confirmation dialog - 1.0.9.8

  1. #21
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Quote Originally Posted by StreetDeckAce View Post
    I am still trying to get the screen to go blank before I hit yes. Is there any thing else you are using that could cause this?
    The screen is never really "blank". When SD resumes, it displays the confirmation dialog over the module screen (whatever module was last to be used). On the first touch of the dialog box, the dialog box is accepted, the screen goes black, and the SD logo screen fades in from black. Then, the logo screen disappears, and the confirmation dialog box is displayed over the module screen. The second touch confirms the dialog, and then SD is usable.

    Does that help?

  2. #22
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    I can not recreate this issue. Please send a vid or pics to show our developers to better troubleshoot this.

  3. #23
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    114
    With the new version 1.1 this issue is resolved for me, only requires 1 click again now!
    - Mike

  4. #24
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    parksgm - please retest with the latest release and report back here with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #25
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Any updates?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #26
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by parksgm View Post
    The screen is never really "blank". When SD resumes, it displays the confirmation dialog over the module screen (whatever module was last to be used). On the first touch of the dialog box, the dialog box is accepted, the screen goes black, and the SD logo screen fades in from black. Then, the logo screen disappears, and the confirmation dialog box is displayed over the module screen. The second touch confirms the dialog, and then SD is usable.

    Does that help?
    I have 1.1.0.0 installed on a Infill T3 and after resuming from hibernation I don't even get to the stage where the confirmation dialog is shown.
    I get the progress bar of resuming from hibernation, then the screen goes "black" with the mouse pointer visible, and the last playing media resumes, but the screen stays "black" and thats all.

    Nothing shows up on the screen except the mouse pointer. If I then pull the power it will re-hibernate and will do the same thing on next power up.
    I have to crash it, or force it off via the "OFF" button under next to the T3 DVD drive.

  7. #27
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Please retest with the latest release and report back with your findings: Download StreetDeck Updates
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  8. #28
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Please retest with the latest release (1.1.1.0) and report back with your findings.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Quest for 800x480
    By ptk in forum LCD/Display
    Replies: 451
    Last Post: 01-04-2010, 10:42 AM
  2. Static noise in music after hibernation - 1.0.9.8
    By MikeD610 in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 10
    Last Post: 08-07-2007, 10:06 AM
  3. Problems resuming from Hibernation - 1.0.9.8
    By MikeD610 in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 9
    Last Post: 07-26-2007, 03:01 PM
  4. Night Mode Issue - 1.0.9.8
    By Sinabl in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 32
    Last Post: 07-18-2007, 09:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •