Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Crossfading does not work. - 1.0.8.1 - 1.1.0.0

  1. #1
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782

    Cross fading does not work - 1.1.0.0a

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.1.0.0a


    Please give a basic description of the issue here.

    Cross fading does not work


    Phone Information


    Please list your phone carrier you are using to test with.
    Cingular
    Please list the manufacturer of the phone you are using to test with.
    HTC
    Please list the model of the phone you are using to test with.
    S620 (Excalibur)
    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.
    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.
    Go into music settings
    Enable cross-fading, set to 5 seconds, save settings
    stop/start media, or even exit and restart SD
    cross fading does not occur.
    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    Not sure how WMP cross fading settings are related. I can enable there, and play media in WMP and it works as expected.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    222
    2nd

  3. #3
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    NOT fixed in 1.0.9.8

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    S4Per - would you mind updating your original post to include 1.0.9.8 in the version field? Part of the title for the post is pulled from that field.

    It will help us determine which bugs are for which versions and lets us know that you have retested with the latest version.

    Thanks for your continued reporting, it's been invaluable!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    done.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Munster, IN
    Posts
    12

    Crossfading does not work. - 1.0.8.1 - 1.1.0.0

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.8.1 - 1.1.0.0


    Please give a basic description of the issue here.

    Crossfading does not work.


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.

    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.
    Crossfading is enabled in the Music Settings. Songs simply do not crossfade. It is certainly not an issue with dead air at the end or beginning of tracks as I have experienced this with hundreds of songs.

    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    The notes for the 1.0.5.8 updated stated that Crossfading support was there. I do not recall what version I was running prior to 1.0.8.1, but crossfading did not work in that previous version either. I do have 1.0.9.8 installed on my development system but have not been able to determine if crossfading is working in that version. My media volume reverts to zero and will not allow me to change it. I suspect this may be a "security" feature to prevent people from using the development environment as a media player. If that's not that case, then please advise what I can do to recreate the non-crossfading issue in my development environment. I have refrained from updating my 1.0.8.1. carpc to 1.0.9.8 due to the issue with StreetDeck not staying in night mode, so at this point I cannot determine if crossfading is working in 1.0.9.8.

    This issue was discussed in this thread: Cross Fading? but there was no apparent resolution to that thread, so I am reporting it in the bug subform as well.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Aptos, California
    Posts
    11
    I noticed the same problem using 1.0.9.8

  8. #8
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    3rd. has never worked for me.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    803
    Never worked for me either

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pawling, NY
    Posts
    19
    Same here. I don't think it has ever worked for me.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Stealthy surfing at work?
    By e_z_street in forum Off Topic
    Replies: 15
    Last Post: 10-07-2009, 02:30 AM
  2. Voice recognition broken on 1.0.8.1
    By spaceskater in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 06-22-2007, 03:25 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-25-2007, 08:44 PM
  4. Quality of work
    By BMVEE in forum RR Skins
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2007, 08:38 AM
  5. Prison vs Work
    By ACHIEVER in forum Off Topic
    Replies: 20
    Last Post: 04-15-2005, 01:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •