Results 1 to 10 of 10

Thread: won't start - 10.9.8

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    24

    won't start - 10.9.8

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    10.9.8


    Please give a basic description of the issue here.

    won't start


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    i had an older trial version of streetdesk installed which i never really used, so i don't even know which version it was. the trial had expired. i ran fine, although i didn't really test is too much.

    i just purchased, downloaded and installed the latest version. when i try to run it, it gets as far as "applying settings", then it crashes and brings up the streetdesk error report window. the ok button in this window doesn't work.

    i tried uninstalling and removing every reference to streetdesk in the file system and in the registry, then rebooting and reinstalling. no luck.


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    Can you please post a log. This is located in the streetdeck my documents folder. Thank you

  3. #3
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    Check your video card drivers are up to date, i just had that cause this on my system.
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    24
    webdog, i tried updating, but no luck. thanks anyway!

    streetdeckace, log attached...

    mkm
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    Thank you. I am working on how to replicate the issue. If you have any other findings please let me know.

  6. #6
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    run with -AllowMediaDuplicates
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    24
    that worked! what exactly does this setting mean?

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by manishie View Post
    what exactly does this setting mean?
    StreetDeck manual, page 4:
    AllowMediaDuplicates - Disables checking for duplicate items when indexing music

  9. #9
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    If you have more than one copy of a song.

  10. #10
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    thread closed!

    Thanks for the responses Adam!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. xbox + inverter + remote start + relay switch
    By ozstriker78 in forum Power Supplies
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2008, 09:44 PM
  2. Failed Hiding of Start Bar, Minimize Errors
    By DaRacerz in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2005, 04:36 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  4. Can't get MediaCar to start up with windows
    By EuroFan in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2004, 03:48 PM
  5. donīt start
    By martin83 in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2004, 02:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •