Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Indexing error - 1.0.9.8

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302

    Indexing error - 1.0.9.8

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    1.0.9.8


    Please give a basic description of the issue here.

    Indexing error


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    Yes

    If no, please describe your system here.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    Whenever I start streetdeck it will come up saying 0 files added even when I know there is new music added. If i go to Options > Music > Re-index My Music at 99% I get a buffer overrun error. I also notice after this happens and I close street deck when I reopen I have duplicate files listed.


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

    I was trying to re-index my mp3's that streetdeck did not find at startup.
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    can you try reindexing from within windows media player? try this then check streetdeck and let us know your results.

    also, you might want to update to the latest release (1.1.0.0.)
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    Hi, I normally don't use wmp how do i go about reindexing from within wmp? I opened media player, went to library and I see everything listed there (no duplicates, sd is posting duplicates)

    I just updated to 1.1.0.0 and it gave me the same error at 99% of indexing.
    Thanks in advance.

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    delete all music files from the library (just from the library - not from the computer - it should prompt you with this choice).

    Then add to library again.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    This fix has worked for me in the past.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    I cleared the library, then readded it and if i click reindex within sd i continue to get the same error at 99%

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    Hey guys any idea's on this? Possible to bump up the priority because It has basically turned my streetdeck useless. I registered my copy, cleared out my library in wmp, re indexed and same thing. But now instead of listing files twice it does this on startup every time.

    So now it's even worse, before I would have to go to re index my movie to create the error, now it pops up every time i start street deck and it finishes its automatic index where as before it would not find any new files.

    Thanks in advance.

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    What version of WMP are you using. WMP 11 is best. Also if you wish to turn off auto music indexing it is the second to last option in the music settings menu.

    This error might be caused by the type of music files in the library. try this process over with only files that you know are "safe" (not illegally downloaded")

  9. #9
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    I should note that Adam is not suggesting that you illegally download music, only that it's a possibility that files like that might cause issues like this.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  10. #10
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    I downloaded whichever media player was suggested in the SD FAQ I believe it may be 10? For now its helpful to disable the auto indexing but the problem is will SD know when I add new music? Because then it's not checking automatically and if i click it manually same deal 99% error and it sits there if i click ok it closes SD so its pretty annoying to say the least.

    As for the type of files, all of my mp3's are ripped by myself from cds all vbr same settings across the board.

    I appreciate the input guys.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Buffer overrun when indexing music - 1.1.0.0
    By S4Per in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 16
    Last Post: 08-30-2007, 09:46 PM
  2. Not indexing music. - 1.0.98
    By tby in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2007, 10:10 AM
  3. Music Indexing
    By aforget in forum StreetDeck
    Replies: 6
    Last Post: 02-06-2007, 11:25 AM
  4. Buffer overruns when indexing music
    By belezeebub in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2006, 05:47 PM
  5. request Link Indexing section
    By mxxxxxm in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2002, 10:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •