Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: video problem

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NE ITALY (near Venice)
    Posts
    69

    video problem

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    ?????

    Please give a basic description of the issue here.


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your user name the same system where you encountered this bug?

    ???

    If no, please describe your system here.


    ???
    Are you able to reproduce this bug at will?

    ???

    Please list the steps required to recreate the issue you are reporting.

    Hi, when I try to see a video for the first time after I had copied the file I click on play and I see the video, after that I stop the video and play music or other, If I return to the video SD ask me if I whant to resume the video or restart, I click one of two and I don't see the video the audio is flashing, why I have this problem??
    thanks

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    I have edited your post to reflect the current bug reporting form that's used. Please fill it out appropriately.

    Also, as with any bug report, we need a log file to continue any further.

    I'm not sure I understand this comment:

    I don't see the video the audio is flashing

    Since 'audio' is sound, I'm not sure how the sound is flashing. Perhaps you mean the video is flashing?

    Are you able to recreate this issue on any other PC?

    Can any other replicate this issue?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    I dont have a log file but Yesterday I tried messing with my streetdeck because I have the intentions of playing more music videos in my car. I have come to realize it's pointless. I don't know if its my setup or what but I can have a music video play fine but once it finishes it locks up, if i stop it and go back and try to click replay I get the audio with a black screen. If i go back and select a different video it locks up.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    86
    I was having all sorts of problems with Xvid/Divx playback with mine...and I just ended up installing the latest Xvid codec - http://www.xvidmovies.com/codec/ and it seem to cure all the problems I was having, plus it seems like the video looks better (blockiness is gone) than with the codec that comes from SD Ffdshow.

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by Tranman View Post
    I was having all sorts of problems with Xvid/Divx playback with mine...and I just ended up installing the latest Xvid codec - http://www.xvidmovies.com/codec/ and it seem to cure all the problems I was having, plus it seems like the video looks better (blockiness is gone) than with the codec that comes from SD Ffdshow.
    Whats up, this is music to my ears and I will try it in the morning. did you have to uninstall anything or did you just install that codec pack?

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    86
    Didn't need to uninstall...just installed the Xvid codec from the link...

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NE ITALY (near Venice)
    Posts
    69
    I have tried with your codec mr. tranman, but don't resolve the problem I have discovered that problem appear only with the file of big dimension, because I have tried with one of 700Mb and the video remain black and the audio is intermittent with file of 22 mb are all ok.
    I think that is a problem of software because sometime when I try to open a video of 22mb the SD open another window under the SD video module in that window there is playng video

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by giannidsg View Post
    I have tried with your codec mr. tranman, but don't resolve the problem I have discovered that problem appear only with the file of big dimension, because I have tried with one of 700Mb and the video remain black and the audio is intermittent with file of 22 mb are all ok.
    I think that is a problem of software because sometime when I try to open a video of 22mb the SD open another window under the SD video module in that window there is playng video
    Odd because I didnt get a chance to install the codec pack yet but my sd has the same issue your having but with music videos that are 50-100mb

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    86
    Hmmm, seems like I'm experiencing these types of problems again. It looks like the DirectX rendering engine isn't properly redrawing the video file within the Streetdeck window...I'm having issues with video tearing.

  10. #10
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Please retest with the latest release and report back with your findings: Download StreetDeck Updates
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Jetway Onboard Video Problem
    By at4wd in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2007, 08:18 PM
  2. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 02:29 AM
  3. Video playback problem - laptop car pc
    By 12345car in forum Laptops, Netbooks, Tablets, UMPCs, etc.
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2006, 04:41 PM
  4. FV24 wasted space on video out problem
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2002, 08:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •