Results 1 to 4 of 4

Thread: Automatic indexing problem - all versions past 1.0.6

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    38

    Automatic indexing problem - all versions past 1.0.6

    What version of StreetDeck is this bug report for?

    all versions past 1.0.6


    Please give a basic description of the issue here.

    Automatic indexing problem


    Is the system that is listed in your CarPC specs under your username the same system where you encountered this bug?



    If no, please describe your system here.

    If my music path is assigned to anywhere aside from the default wmp "mydocs/mymusic" folder the error message shows up. Regardless if I add files or not the error message shows up.


    Are you able to reproduce this bug at will?

    Yes

    Please list the steps required to recreate the isse you are reporting.


    Please provide any relevent information regarding the issue you have encountered.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    38

    I was unable to post any log files or pictures

    This is linked from the "new bug reporting system section"
    I called mp3car and was told to ask Redgti to fix my problem...when I go to upload any pictures or files it says my account does not have privileges to post any files
    Till then this is the error message i am getting. I have a log file but am unable to post it. Once Redgti fixes it I will be able to post it.


  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    In the future, rather than just post in a thread and hope that I see it I would suggest that you send me a PM...I don't read every thread in the forums.

    I'm looking into your issue now.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thread closed. In the future, please do not create two thread of the same issue in two different areas.

    Attachments have been disabled in this sub-forum as have been new threads as of this morning. We are migrating to the new bug reporting system.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-10-2007, 08:24 AM
  2. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:19 AM
  3. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 11:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •