Results 1 to 10 of 10

Thread: 1.0.8.1 buton highlight issues

  1. #1
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119

    1.0.8.1 buton highlight issues

    After installing the 1.0.8.1 update, I have noticed two display issues:
    • The highlight for buttons is corrupted on some screens, as in the screen shots below. I have tried deleting and recreating the buttons in the Dev env., but oddly, this sometimes causes the highlight error to occur on another button-
    • The text "Music" in the heading of the Music module is corrupted. This occurs in all screens where the text element is displayed. Changing fonts in the Dev. Env. doesn't fix the problem...the font is larger or smaller, but still appears corrupt.


    Pics
    • Shot1: Displays normal highlighting on the radio button, but there is a strange white line around the adjacent button.
    • Shot2: Corrupt highlighting on the music button.
    • Shot3: Corrupt text in the music module.
    • Shot4:Corrupt highlighting for the lefthand column of buttons. The highlighting for all buttons in this column are corrupt, whiile the righthand column displays normally.
    • Shot5: Righthand column with normal highlighting.



    I didn't post this as a bug report, because I haven't seen any other mentions of similar errors, so I thought it might be limited to my install.
    Attached Images Attached Images      

  2. #2
    Low Bitrate geekinsc's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    60
    Does it still do it when you change to static background?
    -----
    2006 Audi A4 S-Line. 70% Complete.
    My Worklog

  3. #3
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Quote Originally Posted by geekinsc View Post
    Does it still do it when you change to static background?
    Don't know...will try and report back. Why do you ask?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    27
    I'm experiencing the same exact problem too on my Compaq Evo Notebook n620c.

    ATI Mobility Radeon 7500 - AGP 4x
    DDR SDRAM - 32 MB

    I used this same system with the previous release of SD without any graphics issues.

  5. #5
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    knyarko - did you try parksgms suggestion?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  6. #6
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Quote Originally Posted by geekinsc View Post
    Does it still do it when you change to static background?
    Turning static background "on" solves the problem with both the corrupted button highlight and corrupted text.

    I am am using a Radeon 7000 series PCI card (latest drivers from the ATI website), and I noticed knyarko is as well....perhaps that's the issue.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    27
    OK, I'll give parksgm's suggestion a try. I wonder what it is about the Radeon 7000 series graphics cards (or drivers).

    I haven't played around with the settings in SD too much so I will assume that the static background option is a part of one of the settings menus. I'll play around with it when get off work today.

  8. #8
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Quote Originally Posted by knyarko View Post
    OK, I'll give parksgm's suggestion a try. I wonder what it is about the Radeon 7000 series graphics cards (or drivers).

    I haven't played around with the settings in SD too much so I will assume that the static background option is a part of one of the settings menus. I'll play around with it when get off work today.
    It's an checkbox under Settings --> Adjust Application Appearance

    Good luck, and report back...I don't know that it is the Radeon, just a hunch given that we both use those cards and there are no other reports of similar issues (yet).

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    27
    Sure enough, everything looks fine now (with the static background option checked).

    I'm still not completely sure what the background is supposed to look like with the static background option off. I thought maybe I would see the visualization as the background, but rather all I see is blue.

    Oh well, I'll stick with the static background since everything looks good with this option.

    Thanks parksgm.

  10. #10
    FLAC is for flaccid parksgm's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    1,119
    Quote Originally Posted by knyarko View Post
    I'm still not completely sure what the background is supposed to look like with the static background option off. I thought maybe I would see the visualization as the background, but rather all I see is blue.
    If you set the main and background colors to contrasting colors (like red and blue, for instance), then the "motion" background shows up pretty well.

    Glad the solution worked...but in all fairness, someone else above told me to do it, so I'll pass the thanks along...

Similar Threads

  1. Touchscreen Issues w/Hibernation & CNX-P1290
    By jmciver in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2006, 08:48 PM
  2. Determining button highlight order
    By parksgm in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2006, 11:38 AM
  3. XM list highlight lags behind current station
    By Hark in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2006, 03:00 PM
  4. Verizon Novatel 620 issues
    By MobiTekLink in forum Wireless Communications
    Replies: 30
    Last Post: 12-02-2005, 04:35 PM
  5. Power issues in 03 Mustang
    By tj!2k4 in forum Power Supplies
    Replies: 17
    Last Post: 12-22-2004, 02:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •