Results 1 to 5 of 5

Thread: Music Controls missing after module change

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    29

    Music Controls missing after module change

    I'd like to submit this as a bug...

    When SD first starts up and loads the modules and interfaces, everything's great. But if I go to Settings, or to any screen where the lower music control module is not available, from that point on, the music controls disappear from all modules. So in the Nav module, or the Home module, no music playback controls. This doesn't affect music playback at all, and I can still control music playback using gestures.

    If I restart SD, the music controls reappear. But then again, if I navigate to a screen that doesn't display the controls, they're gone again and don't come back.

    I've tried uninstalling and reinstalling from the DVD, and reapplying the 1.0.8.1 patch, but no luck.

    I haven't tried cleaning out the application folders entirely, because that's a pain in the butt.

    Help?

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    If you are submitting a bug, please use the bug reporting forum up above.

    Bugs submitted outside of the bug submission forum will not be addressed.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    29

    Question

    I tried, it says I'm not authorized to submit a new thread there.

    ???

  4. #4
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    There appears to be an issue since making a few changes.

    I am researching it now and will post back once I have it solved.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  5. #5
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Should be working now - please post your bug report accordingly.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. Intro to building DigitalMods
    By god_of_cpu in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2007, 02:11 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-23-2006, 12:56 PM
  3. StreetDeck Panel (Windowing) System
    By god_of_cpu in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2006, 11:54 AM
  4. The point on NMC [VIDEO UPDATE]
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 16
    Last Post: 08-20-2005, 12:44 AM
  5. DISH TV music storage project...
    By claylong in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2003, 10:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •