Results 1 to 3 of 3

Thread: Will DontRouteInfillRadio command fix my no AM problem?

  1. #1
    Variable Bitrate JasonMK's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    405

    Will DontRouteInfillRadio command fix my no AM problem?

    What exactly does the -DontRouteInfillRadio command do? My G4 doesn't seem to want to get AM stations, and searching through the forums this is the best trick I can find. Before I try it (or even after) I'd like to know if this is suppose to help, workaround, or if it is irrelevant to my problem? The only documentation I could find said:

    "Added DontRouteInfillRadio command line parameter to force analog routing of radio on the Infill"

  2. #2
    Variable Bitrate JasonMK's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    405
    quote from AM radio not working (G4, SD, Me?)

    Quote Originally Posted by naqueal View Post
    I know someone with this same problem, Fm stations are clear yet his AM stations are shot when using a SD version over 1.08.1. Could you do me a favor and try 1.08.1 and see if that works if so we may have found a BUG.
    Here is the link http://www.streetdeck.com/update/1_0_8_1.sdu
    As you can follow in the above thread, sounds like this might simply be a bug introduced with the new radio interface (affecting the existing AM/FM interface). I don't know what will come of this, but I am still curious as to what the purpose and expected result of running the -DontRouteInfillRadio command.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    803
    Here are the details from the command line list. It seems by default SD routes the radio digtally to help with the problem were the radio wasn't working with external soundcards.


    DontRouteInfillRadio- Use analog audio line for radio on the infill rather than digitally routing.

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. reconnected puter and now audio problem..
    By NYCdesignkid in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2006, 11:09 PM
  3. gps navilock and com problem
    By lele67 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 07:41 PM
  4. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  5. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •