Results 1 to 7 of 7

Thread: SD Initializiation

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62

    SD Initializiation

    So does SD take 18 seconds to start for everyone? Below is an excerpt from the log file. Also, i have similar delay when accessing the navigation module. I have the initializing navigation module up for around 10-15 seconds.

    What comprises Folder init??? It says initializing navigation at that time:

    INFO: ************************************************** ******************************
    INFO: StreetDeck Application Data Log
    INFO: Log started: Saturday, August 25, 05:29 PM
    INFO: Application Version: 1.1.0.0
    INFO: Command Line: -testmode
    INFO: ************************************************** ******************************
    INFO:

    OnPreCreate - Initialization time 0.030 / 0.030 seconds.


    WARNING: UV_GetUpdateList - The system cannot find the path specified.00000003
    INFO:

    Direct3DCreate9 - Initialization time 0.010 / 0.040 seconds.


    INFO:

    PreEnumerate - Initialization time 0.000 / 0.040 seconds.


    INFO:

    Enumerate - Initialization time 0.000 / 0.040 seconds.


    INFO:

    BrushCreate - Initialization time 0.000 / 0.040 seconds.


    INFO:

    RenderWindow PreCreate - Initialization time 0.000 / 0.040 seconds.


    INFO:

    RenderWindow Create - Initialization time 0.020 / 0.060 seconds.


    INFO:

    Init Loading Logo - Initialization time 0.000 / 0.060 seconds.


    INFO: CUVAppData::OnCreate - Navigation controller successfully initialized!
    INFO:

    Window / Direct3D Create - Initialization time 0.000 / 0.060 seconds.


    WARNING: CAuthorize::ReadPhysicalDriveInNTWithZeroRights - DeviceIOControl IOCTL_STORAGE_GET_MEDIA_SERIAL_NUMBER error = The request is not valid for this device.
    INFO:

    LoadRegInfo - Initialization time 0.060 / 0.120 seconds.


    WARNING: UV_GetFileList - The system cannot find the file specified.00000002
    INFO:

    Init Plugins - Initialization time 0.000 / 0.120 seconds.


    INFO:

    OneTimeDOne - Initialization time 0.030 / 0.150 seconds.


    INFO:

    OneTimeSceneInit - Initialization time 0.000 / 0.150 seconds.


    INFO:

    FindBestWindowedMode - Initialization time 0.000 / 0.150 seconds.


    INFO: CDrawWnd::Initialize3DEnvironment...
    INFO: CDrawWnd::Initialize3DEnvironment - Successfully created D3D device!
    INFO: CRenderEngine::InitDeviceObjects...
    INFO:

    RenderEngine Init - Initialization time 0.120 / 0.270 seconds.


    INFO:

    PreInitDeviceObjects - Initialization time 0.050 / 0.320 seconds.


    INFO:

    StatsFont - Initialization time 0.000 / 0.320 seconds.


    INFO: Initializing POI database...
    INFO:

    OnInitDeviceObjects Start - Initialization time 0.141 / 0.461 seconds.


    WARNING: CInfillOverlay::OnStartup - Error opening infill device hardware (1), trying again! (Audio Open Error, FirmwareComm Open Error)
    WARNING: CInfillOverlay::OnStartup - Error opening infill device hardware (2), trying again! (Audio Open Error, FirmwareComm Open Error)
    WARNING: CInfillOverlay::OnStartup - Error opening infill device hardware (3), trying again! (Audio Open Error, FirmwareComm Open Error)
    INFO:

    Folder Init - Initialization time 14.661 / 15.122 seconds.

    INFO: CSoundController::InitDeviceObjects...
    INFO: Loading Textures...
    INFO: CTextureBag::LoadTextures...
    INFO:

    Load Textures - Initialization time 0.050 / 15.172 seconds.


    INFO:

    Load Logo Texture - Initialization time 0.010 / 15.182 seconds.


    INFO: Initializing Textures...
    INFO:

    Initialize Textures - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.


    INFO: Initializing Speech Controller...
    INFO:

    Init Speech - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.


    INFO: Initializing Media Event Processor...
    INFO:

    Init Media Event Processor - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.


    INFO: Initializing Volume Control Textures...
    INFO:

    Init POI DB - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.


    INFO:

    Init Media Managers - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.


    INFO:

    Enumerate Apps - Initialization time 0.000 / 15.182 seconds.

    Theres more, but i didnt copy the rest.

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    find and delete T3DevControl.dll and let us know how it goes.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62
    it didnt work. In fact it made things much worse. The MSI Installer came up and i couldn't find my SD cd. So after 2 hours of pure hell, i was able to restore SD to the way it was before. Now, everytime i delete the T3dev file, the MSI installer kicks in the background and reinstalls the file. Yep, its still slow as ever when loading SD.

    No, i dont have Infill. I'm using a laptop.

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baltimore
    Posts
    313
    Unplug any USB devices that are plugged in and try restarting SD from shutdown. I can notice a difference when I use a USB thumb drive with music.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62
    nope, no luck. So how do i delete T3....dll without it being automatically reinstalled?

  6. #6
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Quote Originally Posted by Sinabl View Post
    nope, no luck. So how do i delete T3....dll without it being automatically reinstalled?
    Create an empty text file and rename it to T3DevControl.dll
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    62
    Chuck, my good man, it worked!!

    Thanks!

Similar Threads

  1. Indexing in SD does it work for anyone???
    By meth68 in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2007, 11:42 PM
  2. Can't tell SD not to open GPS COM port
    By rburhum in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 06-28-2007, 10:37 AM
  3. How does SD handle power and shuting down?
    By Troy McClure in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2006, 05:02 PM
  4. Flash Memory Speeds? (CF & SD cards)
    By eCarô in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2004, 01:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •