Results 1 to 6 of 6

Thread: problem with the video

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NE ITALY (near Venice)
    Posts
    69

    problem with the video

    Hi, when I try to see a video for the first time after I had copied the file I click on play and I see the video, after that I stop the video and play music or other, If I return to the video SD ask me if I whant to resume the video or restart, I click one of two and I don't see the video the audio is flashing, why I have this problem??
    thanks

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Aptos, California
    Posts
    11
    I have the same issue.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    I have the same issue as well.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NE ITALY (near Venice)
    Posts
    69
    toc toc, hei admin, how to resolve the problem??

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NJ
    Posts
    302
    Yesterday I tried messing with my streetdeck because I have the intentions of playing more music videos in my car. I have come to realize it's pointless. I don't know if its my setup or what but I can have a music video play fine but once it finishes it locks up, if i stop it and go back and try to reply it I get the audio with a black screen. If i go back and select a different video it locks up.

  6. #6
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Here's a question.
    There's a forum for bug & issue reporting.
    Why don't you post this in that forum so it can be looked at as a bug or issue?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

Similar Threads

  1. Jetway Onboard Video Problem
    By at4wd in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2007, 08:18 PM
  2. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 02:29 AM
  3. Video playback problem - laptop car pc
    By 12345car in forum Laptops, Netbooks, Tablets, UMPCs, etc.
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2006, 04:41 PM
  4. FV24 wasted space on video out problem
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2002, 08:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •