Results 1 to 1 of 1

Thread: 100% Cpu usage at idle

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sweden (South)
    Posts
    111

    100% Cpu usage at idle

    I'm having problems with the performance of Streetdeck.

    I've done a fresh install of 1.0.9.8 and updated to 1.1.0.0.

    When I start streetdeck it goes to 100% cpu and stays there even if I do nothing. I did a screen capture with SD in windowed mode and the process Explorer with Threads showing. MSVCR71 seems to be stuck in a loop or something.. There is nothing else going on in the system..

    Any Ideas on getting CPU usage to a reasonable level?

    /A
    Attached Images Attached Images  
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 11:30 PM
  2. DVD playback causing 100% CPU usage from front-end player
    By smeesseman in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2007, 10:47 AM
  3. Replies: 19
    Last Post: 12-15-2006, 11:34 PM
  4. High cpu usage when audio is muted.
    By Arathranar in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2005, 04:51 PM
  5. winamp cpu usage
    By awh4992 in forum Software & Software Development
    Replies: 8
    Last Post: 01-07-2004, 11:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •