Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Vista Navigation dosen't work in 1.1.1.0

  1. #11
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Your 'bug report' was written in a way that resembled a support issue, not a bug report. Therefore it came across as asking for support, not reporting a bug.

    I think I'll just leave the StreetDeck forums and let it be for a while since no one seems to appreciate or understand how much effort keeping up with EVERY INDIVIDUAL user in the StreetDeck forums, their bugs, each release, and EVERY COMPLAINT takes.

    Enjoy!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  2. #12
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    Jan, your efforts are nobel and appreciated. It is not fair that 'taking care of the forum' is on your shoulders almost exclusively.

    Streetdeck, the company, needs to take some action, though, if they care about this community here on this forum. It is AMAZING how disorganized everything appears to end users. It really does, at times, look like the company has no idea what it is doing and poor you and Chuck are just scrambling and doing the best you can.

    I've been here since the early beta days, have always been supportive and professional(with an occasional rant here or there) but it is getting harder and harder to want to continue using this product because of this.

    Happy Holidays,
    Per

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    48
    You don't think that Navigation not functioning on a fresh install if Vista is a bug? Regardless of how it was written. I DO understand how trying forums can be at times, as I am certainly not new to them; though I am to this one. I am an IT Consultant and deal with support issues on a daily basis.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    48
    Quote Originally Posted by S4Per View Post
    Streetdeck, the company, needs to take some action, though, if they care about this community here on this forum. It is AMAZING how disorganized everything appears to end users.
    Well said! In my travels as an IT Consultant, I have seen many different forms of "support". I must say, mp3car is seeming to be in a league of their when it comes to procedure and disorganization. I call the support line during their support hours, which are an absolute joke being 11am - 3pm; only to be told that I am calling outside of the business hours. I mean who do u guys think you are offering only half a business day support? I then submit a support ticket, which was replied to 2 days later, after the automated response mail stated someone would get back to me in 1 day. All this only to be told to make a post on what is seemingly a community forum.

    Jan, I apologize if I offended you in any way. In all honesty, I am looking for a mp3car.com EMPLOYEE to b1tch at and solve my issues. I don't need to feel guilty for offending someone that is supporting the forums on their own free will. Thank you for your efforts elsewhere.

    Adam

  5. #15
    FLAC Nola111's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    1,197
    Quote Originally Posted by RedGTiVR6 View Post

    I think I'll just leave the StreetDeck forums and let it be for a while since no one seems to appreciate or understand how much effort keeping up with EVERY INDIVIDUAL user in the StreetDeck forums, their bugs, each release, and EVERY COMPLAINT takes.

    Enjoy!

    Now, now, let's not get hasty. We NEED you here Jan. You're our only real channel into the mp3car staff's world. Try not to let what tek said get to you... he's new and still has to learn the "lay of the land."

    @Tek - your complaints are warranted, but should not be directed AT Jan... direct them THROUGH her. She would be more than happy to get your message to the staff if you ask her nicely and without attacking her directly. She's really just the messenger. She's not even located in the same state as the rest of them.

    @Per - I'm with you all the way and agree totally. It's amazing to me that a FREE program (RoadRunner) has 1000x better support for its free product than Streetdeck does for its $200 product... and RoadRunner doesn't even HAVE official support! Streetdeck is a BUSINESS... not just a product. And DISORGANIZATION is the word of day. It certainly appears VERY disorganized.

    Jan, the disorganization comment has NOTHING at all to do with you and your efforts, and everything to do with what appears to be a substantial lack of concern on the part of the rest of the staff for most of the issues/concerns/questions/problems that are posted here.

    That also is not directed at Chuck, although I think Chuck needs some help. There are a lot of issues with SD, and a lot of promises for SD, that are all still hanging wide open with little to no clue of status available even to those who ask directly. And this is all on top of an ever-growing feature request list that appears impossible to even touch because of everything else that's open. I've been waiting with baited breath and crossed fingers ever since you guys announced the hiring of new developers... I really think that could kick things into a higher gear... but so far, nothing.

    I've said this in a more summarized fashion already in another post (a bug post), but I'll repeat in conclusion: I love Streetdeck, especially the POTENTIAL it has to be the greatest front-end. The last thing I want to do is leave Streetdeck for another front-end, but at the same time, for SO many reasons, it's very hard to stay.

    Wow, this is WAY far off topic from "Navigation doesn't work in 1.1.1.0"

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Infiniti/Nissan OEM Navigation help
    By normandie in forum GPS
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2014, 01:58 PM
  2. Windows Vista
    By thanatos106 in forum Software & Software Development
    Replies: 123
    Last Post: 06-28-2006, 10:56 AM
  3. Replies: 38
    Last Post: 12-31-2005, 05:39 PM
  4. Prison vs Work
    By ACHIEVER in forum Off Topic
    Replies: 20
    Last Post: 04-15-2005, 01:53 PM
  5. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 02:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •