Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems updating StreetDeck to any version above 1.0.6.3

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6

    Problems updating StreetDeck to any version above 1.0.6.3

    Hello!!!
    I have a Lilliput TC-1000 carputer. The only problem that I have with it is a startup/shutdown function. I had to manually "hibernate" carputer and than turn-off ignition, so all the work is saved. BUT, sometimes my brother drives a car, and he does not give a **** about "safe shutdown", so one time, I turn on carputer and streetdeck shows an error with a message about sending a report or calling tech-support. Usually when I get this types of errors, I simply reinstall Streetdeck. This time it didn't work. I installed StreetDeck from DVD and than did an update and got the same error. I tried everything, from completely deleting streetdeck and reinstalling it to reinstalling the whole Windows.
    Nothing worked for me. However, I was able to run original streetdeck(1.0.6.3), but after updating to any version above that caused an error message.
    Any Idea what that might be?

    No specific error messages were found in the Log.

  2. #2
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    what's the actual error message that you get?
    you should still upload a log (verbose) for Chuck to look at.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6

    Logs

    Here are my logs for different versions running(crashing...)
    2008-02-03 11_35.txt version 1.1.0.0

    2008-02-03 14_56.txt version 1.1.0.9

    2008-02-03 14_49.txt version 1.1.1.0

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6

    Thumbs up Solved

    Finally, problem is solved.
    What I did:
    I saw a new streetdeck update, and I decided to give it a chance. It didn't work! I got the same "error message". So, what I did is, I deleted (in my case - renamed) StreetDeck Folder in My Documents, and started an update again. Updater complained about some missing files and about the same version installed all over again, so I just inserted StreetDeck DVD to recover missing files, and update was successfully installed! I opened StreetDeck, but it crashed. I opened it again (I found out that after every second update,, streetdeck crashes after a 1st run) and it worked!!! Now everything works perfectly! I don't even get a random crashes after re-hibernating.

Similar Threads

  1. [FRONTEND] NEW RELEASE Mobile Media Center RC1
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 58
    Last Post: 05-23-2007, 10:07 AM
  2. Archive
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 2358
    Last Post: 09-21-2006, 05:59 PM
  3. 1.6 Bugs (sorry)
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 14
    Last Post: 03-06-2006, 10:08 PM
  4. Problems updating to new version
    By wsudu in forum Road Runner
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2005, 10:40 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •