Results 1 to 2 of 2

Thread: SD Crash & Hibernate Help

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Location
    Miami, FL
    Posts
    37

    SD Crash & Hibernate Help

    Ok.. before I go posting to the bug forums I was wondering if anyone had a tip or seen this. Sometimes when running SD after the system resumes from hibernate Sat Radio doesn't give audio. I need to close and re-open the program(SD) to resume audio. Although every time that happens when I turn the car off SD closes and my system never goes into hibernate. My carnetix power supply eventually cuts the power and it turns off, but I get those dumb windows errors after I turn the car back on. Any ideas out there?

  2. #2
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    do you have a USB adapter to your XM radio?.. and next time you resume and get no sound.. can you save the log file and post it in a bug report.. that way the SD team can try to fix it
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

Similar Threads

  1. What do you use -hibernate, sleep or SD ?
    By MibMib in forum Power Supplies
    Replies: 37
    Last Post: 12-02-2007, 08:03 PM
  2. SD Crash, then noise/hiss on Infill
    By terrygold in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 10-16-2006, 11:34 PM
  3. Crash after hibernate
    By Goddy in forum RR Bug Tracker
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2006, 11:22 PM
  4. Audio crash after hibernate (USB alerts)
    By Peoples in forum RR Bug Tracker
    Replies: 11
    Last Post: 03-10-2005, 02:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •