Results 1 to 5 of 5

Thread: Streetdeck Playing Media volume control disabled

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Canada
    Posts
    12

    Streetdeck Playing Media volume control disabled

    My SD crashes every time I try to play a song or video or any kindda sound. I noticed the volume control for "playing media" is disabled and cannot change it. Any idea what could be wrong?

    I already tried re-installing SD and also Windows.
    RX-8 2006, velocity red, clear corners, rotary accents, vent fints, Racing Beat CAI, Borla Catback, Car PC, 20% tint.

  2. #2
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    Quote Originally Posted by IsMao View Post
    My SD crashes every time I try to play a song or video or any kindda sound. I noticed the volume control for "playing media" is disabled and cannot change it. Any idea what could be wrong?

    I already tried re-installing SD and also Windows.
    Make sure you have the right sound devices set in your windows control panel/sounds and audio devices/audio and voice
    My opinion is my own.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Ventura County
    Posts
    323
    I remember having this issue in developer mode...not in regular mode...

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Canada
    Posts
    12
    Thanks guys. I finally figured it was a problem with Windows Vista and not streedeck, late last night. I ended up performing a full upgrade of the OS (not just a reapair as before) and everything works fine.
    RX-8 2006, velocity red, clear corners, rotary accents, vent fints, Racing Beat CAI, Borla Catback, Car PC, 20% tint.

  5. #5
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    Quote Originally Posted by IsMao View Post
    Thanks guys. I finally figured it was a problem with Windows Vista and not streedeck, late last night. I ended up performing a full upgrade of the OS (not just a reapair as before) and everything works fine.

    Upgrade? Meaning you loaded XP? (ok, that's going to start an arguement)
    My opinion is my own.

Similar Threads

  1. Fresh Install on New PC, Rebooting
    By phc in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2007, 10:33 AM
  2. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 07-31-2007, 02:05 PM
  4. Feature Request: Advanced Volume Control
    By skeeter007 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 03-20-2006, 06:23 PM
  5. volume control not working properly
    By chewEboy in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2006, 07:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •