Page 8 of 23 FirstFirst 123456789101112131415161718 ... LastLast
Results 71 to 80 of 223

Thread: One Voice Streetdeck Plugin Update

  1. #71
    Low Bitrate oddvarr's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Norway
    Posts
    88
    This thing surely looks nice.
    I`m going to test it now on my new install. Not installed in the car yet. And using a crappy mic. But maybe it could work since there will be no noice when testing.
    If I don´t remember it. It never happened

  2. #72
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    Quote Originally Posted by oddvarr View Post
    This thing surely looks nice.
    I`m going to test it now on my new install. Not installed in the car yet. And using a crappy mic. But maybe it could work since there will be no noice when testing.
    After installing the plugin, start SD in windowed mode (done under settings/general). After it's running, see if you get the tray icon and audio tuning. I am wondering if I don't see it because SD blocks the tray when started. The computer in the picture above I don't think is running 1.1.0.6.

    edit: I stand corrected, the computer is running 1.1.1.6, so no tray icon. See if you get one.
    My opinion is my own.

  3. #73
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    Computer #2...
    No tray icon. uninstalled s2p, uninstall mvsd, rebooted, installed mvsd.
    No tray icon and no commands work. MVSD is loaded as second "speak now" appears. Uninstalled MVSD and all built in commands (streetdeck) work fine.

    edit: loaded mvsd, no tray, no commands. Loaded s2p but did not launch application, play (song,artist, genre) work only but do work well, no tray icon.
    My opinion is my own.

  4. #74
    Low Bitrate oddvarr's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Norway
    Posts
    88
    Quote Originally Posted by danielkh View Post
    After installing the plugin, start SD in windowed mode (done under settings/general). After it's running, see if you get the tray icon and audio tuning. I am wondering if I don't see it because SD blocks the tray when started. The computer in the picture above I don't think is running 1.1.0.6.

    edit: I stand corrected, the computer is running 1.1.1.6, so no tray icon. See if you get one.
    Thanks for the tip.
    I will test it with 1.1.1.0 Have to since I am planning on using HQCT. HQCT Media Manager BETA (1.1.1.0-02)

    Not sure if I can do it just now. I am doing some serious garage demolition here.
    If I don´t remember it. It never happened

  5. #75
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    Quote Originally Posted by oddvarr View Post
    Thanks for the tip.
    I will test it with 1.1.1.0 Have to since I am planning on using HQCT. HQCT Media Manager BETA (1.1.1.0-02)

    Not sure if I can do it just now. I am doing some serious garage demolition here.
    Those weren't tips as I'm pretty sure it won't work. I just want you to verify what I have already found since you haven't installed yet.
    My opinion is my own.

  6. #76
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    Quote Originally Posted by danielkh View Post
    And finally.....

    For Sale: Andrea Superbeam Array Microphone with USBD-2A usb device. Retails for $89.95, I'll sacrifice it for $65.00, free shipping to anywhere in the USA. Gawd, why did I listen to those people. Unfortunately, I can't legally quote the exact thread, but S4Per should remember it.
    Please note severe sarcasm in this "FS ad" and it should not be confused with any REAL ad.
    Ah yes, the good ole days

  7. #77
    Low Bitrate oddvarr's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Norway
    Posts
    88
    Did not work for me either.
    I did install it as explained on www.onev.com/download/SD_Beta_User_Guide.pdf Then started StreetDeck. (I am running 1.1.1.0) Problem is I don’t get the Audio Wizard tool after running StreetDeck. I`ve been waiting over 30 minutes for it, but it didn’t appear.
    I then found what processes where running. I then saw an instance of “S2PWrapperATL.exe” was running. Did not use any CPU.
    I then have checked what new programs I had after installing MVSD. In “Start-All Programs” I found a folder named “One Voice for StreetDeck” containing a program named “License Activation” Other than this nothing new.

    Sent an e-mail aswell.
    If I don´t remember it. It never happened

  8. #78
    OneVoice Guru JustinONEV's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Diego
    Posts
    14
    We are currently looking into the Audio Wizard. The MV4SD mic bar icon should be located in your system tray the moment SD has started, however it seems this is not the case for a few. If you happen to see it, right click on the icon and Audio Wizard should be an option for you. We are testing versions 1.1.0.6, 1.1.1.0, and 1.1.1.6 this morning to figure out a way to get you all up and running. I will be posting again in regards to what we discover as soon as I have news to bring.

    Edit: If you are unable to run the Audio Wizard, just make sure that your microphone is currently selected as your default recording device in the control panel, which should have the same effect.

  9. #79
    OneVoice Guru JustinONEV's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Diego
    Posts
    14
    Update!!!! We are putting together a new build that should be available in several hours. I will post the link as soon as we have it up. To install the new build, we will ask that you uninstall both MV4SD and Say2Play (if you have installed it).

  10. #80
    Low Bitrate oddvarr's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Norway
    Posts
    88
    Thanks for the quick response. Hopefully this will work like I hope it to.
    If I don´t remember it. It never happened

Similar Threads

  1. Custom Indicator Bug
    By JohnWPB in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2008, 05:10 PM
  2. Centrafuse 1.14 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 50
    Last Post: 10-01-2007, 10:34 AM
  3. Replies: 15
    Last Post: 08-21-2007, 03:46 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 03:43 PM
  5. StreetDeck in Blogs
    By Fiberoptic in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2006, 09:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •