Results 1 to 2 of 2

Thread: Couple of things bugging me..

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    60

    Couple of things bugging me..

    I run Streetdeck Lite v1.1.0.0 I think.. on my Infill T3

    What is the "Buffering off" option on the radio page? Can i enable it?

    When I turn off my car SD is set to suspend then hibernate or something.
    When I start up again and play MP3's I have lost sound on my right speakers, i.e. it's like I have set the balance to be left speakers only.
    I have to exit and restart SD and then everything is back to normal.
    Whats going on here?..

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Ventura County
    Posts
    323
    Try installing the latest update (1.1.1.9) from the streetdeck site... http://www.streetdeck.com

    If it's still an issue post a bug in the bug forum on that site.

Similar Threads

  1. couple of xbox 360 premiums on hand :)
    By Shaar in forum Classified Archive
    Replies: 7
    Last Post: 01-02-2006, 10:40 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-02-2005, 10:00 AM
  3. Rage against some stupid things
    By kraft in forum Off Topic
    Replies: 19
    Last Post: 11-07-2004, 04:29 PM
  4. im new got a couple quesrions
    By poke_smot in forum Newbie
    Replies: 8
    Last Post: 10-27-2004, 08:19 AM
  5. Couple Things FS
    By Foobar in forum Classified Archive
    Replies: 16
    Last Post: 01-31-2002, 04:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •