Results 1 to 3 of 3

Thread: couple glitches in current version

  1. #1
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236

    couple glitches in current version

    1. I select "Save Settings" for shutdown option in order to get StreetDeck to enter Standby mode. If I select "Standby" it actually goes into Hibernate mode. I disabled hibernation in Windows - perhaps that's why it's out of sync now???

    2. I set the keyboard command for voice recognition to ctrl+shift+v instead of the spacebar. I pressed "Save" in multiple places. The change works for that session. However, the next time I reboot, it is back to the spacebar. Not sure why it is not sticking. I definitely pressed "Save" at that options page. And also pressed "Save Settings to Hard Drive" at the top level menu.

  2. #2
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    The keyboard problem is fixed in 1.0.4.3

    I can't duplicate the shutdown problem. I have added some more logging to 1.0.4.3.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  3. #3
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236
    Did 1.0.4.2 get released? Must have missed it...

    When I had hibernate enabled, it was working properly I thought. Anyway, it does what I want, just a FYI. I had forgotten about the logging. When you release the next update, if the bug is still there, I will post the log...

Similar Threads

  1. Bug Tracking List
    By d_sellers1 in forum MMC Bug Tracking
    Replies: 47
    Last Post: 04-01-2007, 10:02 PM
  2. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM
  3. CENTRAFUSE new fully functional carPC software
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 202
    Last Post: 03-28-2005, 03:43 PM
  4. Gettinga JET DB error when I try to read in ID3 tags
    By Skraggy_uk in forum Centrafuse
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2004, 12:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •