Results 1 to 2 of 2

Thread: Using Videos

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    45

    Using Videos

    I placed a couple avi's into the Videos folder and I played one video and everything works fine as expected. However, when I go back to the Home Menu there is now a "pause/play" button on the bottom of the screen. Even when the video is done being played there is still that little "pause/play" menu that I can't get rid of. Another thing is that whenever I restart the carpc, the video will play automatically. How do you stop this? My solution was deleting all the videos in the folder.

    -twantrd

  2. #2
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Quote Originally Posted by twantrd
    I placed a couple avi's into the Videos folder and I played one video and everything works fine as expected. However, when I go back to the Home Menu there is now a "pause/play" button on the bottom of the screen. Even when the video is done being played there is still that little "pause/play" menu that I can't get rid of. Another thing is that whenever I restart the carpc, the video will play automatically. How do you stop this? My solution was deleting all the videos in the folder.

    -twantrd
    The video stays open until you play some other media. If you start playing an mp3 or somethng else, the video will be replaced by the mp3. You can always stop the media from playing, but theres really no way to get rid of the media manager once you start something. If the media is stopped when you shutdown the car pc, it shouldn't start back up when you restart the program though, so that might be a bug.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

Similar Threads

  1. 3GP Music Videos
    By flashaddictive in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2006, 01:31 AM
  2. Directory listing for videos
    By alvins in forum FrodoPlayer
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2005, 10:59 AM
  3. Playing videos
    By MoonShiner in forum AutoTouch
    Replies: 7
    Last Post: 11-10-2004, 08:20 PM
  4. Random play on videos?
    By Magma in forum Media Engine
    Replies: 9
    Last Post: 04-01-2004, 02:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •