Results 1 to 2 of 2

Thread: 1.0.4.4 bug

  1. #1
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236

    1.0.4.4 shutdown mode bug

    This bug has been there for awhile, but I found a work-around.

    If you disable hibernation in WinXP, then reboot, then start SD and set the shutdown mode to "standby", it will actually perform a "hibernate", a "save settings" will perform a "standby", etc.

    In other words, it is out of sync.

    If you re-enable hibernation in WinXP, reboot, restart SD, everything is back in sync again.

  2. #2
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236
    This is actually not true. I was getting fooled by playing with settings in Windows and then in SD. SD changes the window setting (in the screen saver -> power settings -> advanced dialog box.

    SD is just off-sync. Regardless of whether hibernation is enabled or disabled.

Similar Threads

  1. Bug Tracking List
    By d_sellers1 in forum MMC Bug Tracking
    Replies: 47
    Last Post: 04-01-2007, 10:02 PM
  2. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  3. Neocar External Application Bug Fix!
    By reddeath30 in forum NeoCar Media Center
    Replies: 10
    Last Post: 04-07-2005, 08:25 AM
  4. A bug and a request...
    By garo in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 03-14-2005, 12:52 PM
  5. RR 2-20-05 ... Bug Fixes ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 123
    Last Post: 03-01-2005, 01:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •