Page 13 of 18 FirstFirst ... 3456789101112131415161718 LastLast
Results 121 to 130 of 174

Thread: BETA testers needed for StreetDeck Europe

  1. #121
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by holybob View Post
    Hi Chuck,

    Any chance of resolving the demo prematurely (i.e. straight away) timing out yet? I posted my logs a couple of weeks ago.

    I really like the look of this over centrafuse but I'm not going to part with cash for something I can't test.

    Cheers,

    Bob
    The second zip file Chuck posted (post 52) should have solved this problem.

  2. #122
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dunstable
    Posts
    35
    im having same probblem i copyed over the exe in post 52 and i still get the demo has ended message straight away and i can no longer test

    any help would be great as its on my main system im testing it at the moment and cant reinstall windows

    Dave
    UK Car PC Forums - www.digital-car.co.uk

  3. #123
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dunstable
    Posts
    35
    anyone ?
    UK Car PC Forums - www.digital-car.co.uk

  4. #124
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Can you fill some details in on why its not working. IE what system spec are you running? Version of windows? any previous installs of street deck etc..

    There are a few of us using the version uploaded here from the original .zip with the extra .exe with no snaggs like yourself. Personally im running it on a full windows xp sp2 install machine and had no problems like yourself. Hope you get it sorted though as everyone testing will be worth it to make sure we get the best product for europe!

  5. #125
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dunstable
    Posts
    35
    i had the origianl one working fine its when i put the new exe on it went tits up

    Dave
    UK Car PC Forums - www.digital-car.co.uk

  6. #126
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Have you tried downloading the updated .exe again? Maybe the download was corrupted for you? Might be worth un-installing then starting a-fresh with the first full install and then the updated .exe again.

    Seems strange you are having problems but if it turns out to be a codeing issue worth getting the details up here for the guys to solve!

  7. #127
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Middle-Earth, Switzerland
    Posts
    47

    Lightbulb MapPoint Europe 2006 - part III

    Quote Originally Posted by tomcat View Post
    ... another unexpected but welcomed effect:
    on one of the machines where I test SD with MP, the "black highways and other areas" effect (see previous posts for explanation) is gone.

    Video cards used:
    • machine with effect gone has ATI Mobility
    • one still experiencing this problem has NVidia GeForce4
    Yet another problems look like gone after installation of the MapPoint 2006 Europe - Map click jumps to the admin center of the selected area as well as Map colors (main roads & highways are black).

    Can everybody confirm that with MapPoint 2006 Europe below problems are gone:
    • Virtual Earth map scale mismatch
    • Map click jumps to the admin center of the selected area
    • POI search - error message box
    • Map colors (main roads & highways are black)

    ?

    Given the fact that most of the problems already has been disappearing changed, this must be some difference between MapPoint 2004, 2006 and N/A versions.

  8. #128
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Yes! For me all of the above errors were not present under mappoint 2006. Im hoping that SD europe will ship with 2006 data, if for no other reason than to solve the above problems!

    Edit:

    Also guys how is the progress going with the version for europe? Any chance of a longer trial for us instead of the 15min one? Or is the full roduct any closer to being completed? Any more testing in specific areas needed ?

  9. #129
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Also could we request that the "module not available whilst vehicle is in motion" feature can be disabled. Often i drive with a passenger that could use these features safely! Clearly if im on my own in the car then i could have the modules disabled.

  10. #130
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Royston Vasey
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Flibblebot View Post
    The second zip file Chuck posted (post 52) should have solved this problem.

    Nope, it didn't (I did tell Chuck).

    Bob

Similar Threads

  1. Needed: BETA Testers for Google Earth Plugin
    By guino in forum RR Released Plugins
    Replies: 531
    Last Post: 08-24-2012, 04:25 PM
  2. Windows Mobile Smartphone Beta testers needed
    By zorro in forum PhoneControl
    Replies: 34
    Last Post: 02-23-2006, 08:57 AM
  3. CdRsKuLL's Beta D3 Frontend.. Testers needed
    By CdRsKuLL in forum Software & Software Development
    Replies: 63
    Last Post: 01-23-2005, 06:26 AM
  4. X-MP3Pad: Beta testers needed... Please read!
    By PorscheMP3 in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2002, 12:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •