Results 1 to 2 of 2

Thread: Nav not working only in StreetDeck

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    FL
    Posts
    51

    Question Nav not working only in StreetDeck

    I have a serial OEM Garmin GPS 35 sensor. Its standard NMEA protocol and all, and right now its working in MapPoint fine, and I also tried a few other apps, and all can see the GPS and use it fine.

    In SD, however, I go in, choose the right com port, it acts like it found it, (I get no errors), then when I go into navigation it tells me the GPS isn't connected!

    If I try to do a scan (the GPS has a fix already), it doesnt find it at all.


    Not sure whats going on here, but its like SD isnt seeing the GPS at all for some reason.
    Offroad
    06' F-150 FX4 4x4
    MII12000 and StreetDeck

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    FL
    Posts
    51
    Nevermind... I switched to a different USB-Serial adapter and now it works in SD as well. Still weird, it worked fine in every prog I tried but SD.
    Offroad
    06' F-150 FX4 4x4
    MII12000 and StreetDeck

Similar Threads

  1. Working Destinator PN SDK !
    By celo in forum Map Monkey
    Replies: 16
    Last Post: 02-08-2010, 06:18 PM
  2. StreetDeck Video Blog
    By god_of_cpu in forum StreetDeck
    Replies: 10
    Last Post: 10-11-2006, 02:15 AM
  3. Yard Sale
    By agashka in forum Classified Archive
    Replies: 20
    Last Post: 08-21-2006, 11:41 PM
  4. Streetdeck Wish List
    By 06TC_OWNER in forum StreetDeck
    Replies: 8
    Last Post: 06-04-2006, 04:57 PM
  5. E46 CarPC with NAV
    By Hark in forum Newbie
    Replies: 11
    Last Post: 06-16-2005, 11:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •