Results 1 to 7 of 7

Thread: Bug in 1.0.5.5

  1. #1
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948

    Bug in 1.0.5.5

    I love the tiered music browsing, particularly by artist/album....
    However, if an artist only has one album, it automatically selects the entire album....
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  2. #2
    Variable Bitrate polo6979's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    419
    I am not sure if this is a bug with the selections too..... but when you are playing a song and go to select "All Music" the music stops. I hate that. I want it to contune playing so I can look for the next song I want to play.
    2003 E46 BMW
    Lilliput Transflective, GM965 mobo w/ Processor
    ELMSCAN 5 USB, Slot load DVD, BU-353 GPS
    Everything is for sale.

  3. #3
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    I love the tiered music browsing, particularly by artist/album....
    However, if an artist only has one album, it automatically selects the entire album....
    This is by design.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  4. #4
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236
    I'll 2nd the comment about the music stopping while browsing - kind of annoying...

  5. #5
    Maximum Bitrate S4Per's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    782
    3rd. would be a great thing to tackle next, chuck.

  6. #6
    Constant Bitrate jsdr78's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    151
    Am sorry guys this might be off topic, does anyone knows if it is possible to get the build-in PHONE MOD working with my cell phone via
    Bluetooth. so far i can get the internet. do i need a special Bluetooth adapter. Your suggestion will be appreciated
    .

  7. #7
    Maximum Bitrate Naamanf's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Colorado
    Posts
    508
    Quote Originally Posted by jsdr78 View Post
    do i need a special Bluetooth adapter.
    .
    yes
    2007 Tahoe
    Opus with iBase 896 and Pentium M 735 Transflective Xenarc Alpine DVA-9861, PXA-H900, Sinfoni 45X2 (2) 90x2, Genesis Dual Mono, JL 1000/1 (2), Focal Be tweeters, ScanSpeak Revelator Mids, Dynaudio MW170, Dayton 12" Ref.

    My Install

Similar Threads

  1. Bug Tracking List
    By d_sellers1 in forum MMC Bug Tracking
    Replies: 47
    Last Post: 04-01-2007, 10:02 PM
  2. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  3. Neocar External Application Bug Fix!
    By reddeath30 in forum NeoCar Media Center
    Replies: 10
    Last Post: 04-07-2005, 08:25 AM
  4. RR 2-20-05 ... Bug Fixes ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 123
    Last Post: 03-01-2005, 01:27 AM
  5. Odd bug - different song selected
    By Chairboy in forum Media Engine
    Replies: 12
    Last Post: 09-28-2004, 07:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •