Results 1 to 7 of 7

Thread: Europe SD issue

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262

    Europe SD issue

    Intermittantly i seem to loose tracking of the road overlay in sd. I have tried turning off gps smoothing and even setting the gpsbaud to match my reciever. When it happens the picture looks very similar to when SD messes up drawing pictures etc after gestureing.

    Sometimes if you adjust the zoom level it clears the problem (but not if you adjust the zoom back to the original level) and sometimes it doesnt ?

    Im just wondering if its down to the extra complication in european roads over american as SD doesnt have "snap to road" logic built in (which many pda etc have here in the uk to try and reduce this).

    I know europe SD isnt really released yet, but it is sort of beta testing so I would really like to know whats going on. (any suggestions for something i can try?)

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Anyone? Or anyone with at least something i could try to clear this problem up?

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Guess know one has any ideas then?

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Dont wish to be rude, but its looking liek there isnt much interest in support for sd europe. We need issues to be sorted if this product is to be sucessfull in europe, we have been beta testing for a while and need support

  5. #5
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    I need a log and gps recording as indicated in the europe beta thread to help.
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Ok i will set to work on getting a decent log and try some screen shots as well

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    262
    Still not had chance to get a log off the computer but discovered something this weekend. The problem gos away if you toggle to virtual earth to hybrid then back to off. Whats interesting is that when you toggle to hybrid the car is on the correct road, yet before the toggle the display was just a load of coloured lines running virtically on the display... ? strange behaviour... i have the latest graphics drivers etc, and everything else works fine.. also worth noting is that if you drive round with hybri mode selected the problem never happens!

    (note all referances made to virtual earth did not load the image overlay as the car didnt have internet access at the time, although when it does the same problem/solution is evident)

Similar Threads

  1. 1 day to SD europe!
    By geeky_hawkes in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2006, 06:33 AM
  2. Update on SD europe?
    By geeky_hawkes in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2006, 08:37 AM
  3. SD Developer Issue
    By aforget in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2006, 05:02 PM
  4. Touchscrens in Europe...an issue
    By Cris in forum LCD/Display
    Replies: 20
    Last Post: 04-27-2004, 03:02 PM
  5. Flash Memory Speeds? (CF & SD cards)
    By eCarô in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2004, 01:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •