Results 1 to 3 of 3

Thread: SD Crash, then noise/hiss on Infill

  1. #1
    Newbie terrygold's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    43

    SD Crash, then noise/hiss on Infill

    I was driving home for lunch today and StreetDeck crashed on my Infil T3. (I think it hung and was killed - not sure since I was driving.) When it came back, all audio sources had a loud hiss in the background. The hiss will go away for a few seconds as I switch between say radio and music, but otherwise it is there all the time now. It even is present now when SD isn't running. After a reboot, the hiss starts just before the Windows startup sound. The hiss varies with the volume control on the Infill.

    In the past couple of days I've had two spontaneous reboots where everything was fine and then it would start the boot process as if the reset button had been pushed.

    Any ideas about what might have went wrong? I'm running the latest Beta of SD.

    Terry
    FJ Cruiser Car Computer Project
    Infill T3 installed
    Kyocera K1 and Verizon EVDO wireless internet
    Sometimes On Webcam

  2. #2
    Raw Wave god_of_cpu's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    SilverSpring Maryland
    Posts
    2,960
    If you goto the volume modules, then goto speaker config, does switching from 2 channel to 5.1 and back do anything?

    Also try going into the windows mixer, showing all controls and try muting all of them one at a time, does the hissing go away when doing so?
    StreetDeck.com Developer (I am Chuck)
    Get StreetDeck at http://www.streetdeck.com
    The Official StreetDeck Forums have moved, please visit us at http://www.streetdeck.com/forum for official support for Streetdeck.

  3. #3
    Newbie terrygold's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    43
    The speaker config didn't change anything, and in the windows mixer, the only thing that reduced the hiss was the master volume control.

    I ended up reloading the audio driver from my StreetDeck CD and that cleared it up. Still not sure what happened, but it's fixed now.

    Thanks!
    FJ Cruiser Car Computer Project
    Infill T3 installed
    Kyocera K1 and Verizon EVDO wireless internet
    Sometimes On Webcam

Similar Threads

  1. Which DirectX for SD
    By oc0sil in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2006, 08:26 PM
  2. Infill T3 Questions (more)
    By apex52 in forum StreetDeck
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2006, 07:14 PM
  3. How does SD handle power and shuting down?
    By Troy McClure in forum StreetDeck
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2006, 04:02 PM
  4. Smart Crash Reports
    By MacUsers in forum MacCar
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2006, 11:56 PM
  5. Flash Memory Speeds? (CF & SD cards)
    By eCar™ in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2004, 12:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •