Results 1 to 3 of 3

Thread: Trial Version Does Not Launch

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Trial Version Does Not Launch

    I cannot get the trial version to launch. My computer has the recommended specs, operating system and service pack (WinXP SP2). The install completes, the application starts (I see it running in task manager), but then terminates before any dialog is displayed on the screen (disappears from the task manager).

    Any ideas?

    TJ

  2. #2
    Newbie terrygold's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    43
    Several of us have seen a similar problem and Chuck (god_of_cpu) was debugging it last week. Seems like he had an idea of what the issue might be so hopefully there can be a fix for it. The other thread was titled "downloaded the trail, does nothing on 2 pc's" and our main symptom was that SD would seem to start but not even create a log file before exiting.

    Hang in there, SD is a great application and it does seem to run fine on most configurations.
    FJ Cruiser Car Computer Project
    Infill T3 installed
    Kyocera K1 and Verizon EVDO wireless internet
    Sometimes On Webcam

  3. #3
    Newbie terrygold's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    43
    Just an update - 1.0.5.0.7 BETA is now working on my Dell Latitude D420 Laptop running Vista RC2. Thank you Chuck! I'll be trying it on my Infill T3 this weekend, AFTER I make an image of my current setup.

    One of the reasons that I've wanted to see StreetDeck run on Vista is that much improved speech recognition engine. This should make controling SD via speech recognition much more practical.
    FJ Cruiser Car Computer Project
    Infill T3 installed
    Kyocera K1 and Verizon EVDO wireless internet
    Sometimes On Webcam

Similar Threads

  1. RC4 Phoco issue / SE K800I
    By SOS in forum CF Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2006, 03:34 PM
  2. Does trial version of Centrafuse support OBDII?
    By michbound in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2006, 07:34 PM
  3. digitalMods with SD trial version
    By bembowe in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2006, 08:44 PM
  4. Archive
    By liquid_smoke in forum PhoneControl
    Replies: 387
    Last Post: 07-23-2006, 05:01 AM
  5. error - DLL Missing
    By dan__wright in forum AutoTouch
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2005, 02:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •