Results 1 to 4 of 4

Thread: SD can't read any Chinese or Japanese Lang in XPSP2

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9

    SD can't read any Chinese or Japanese Lang in XPSP2

    Hi,
    I have installed SD 1.0.5.6 on XPSP2. However it only show ???? on all my chinese and japanese title and information. however it show all correctly from MP10, Can i fix this problem? any information will be helpful.

    Thanks,
    --Wrxinred

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    No.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    Hi,
    Correct me if i'm wrong, No mean can't fix at all?

    thanks,
    wrxinred.

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    You are correct.
    The fonts are all graphic files, so simply changing the language in Windoze doesn't accomplish anything within streetdeck.
    Considering the symbolic nature of Chinese and other oriental languages, there would be no way that I can see to put those into the same format as StreetDeck's graphical fonts.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-04-2005, 06:20 AM
  2. Flash Memory Speeds? (CF & SD cards)
    By eCarô in forum Off Topic
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2004, 01:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •