Results 1 to 3 of 3

Thread: SD demo has no sound.

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1

    SD demo has no sound.

    I have absolutely no sound using the SD demo. Wondering if this was normal or is something horribly boned? I'd hate to fork over the cash and have it not work at all. Ideas, thoughts, I'd take a poem at this point if it fixed the issue!

    Thanks!

    Isaac.

  2. #2
    Variable Bitrate rcdash's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    236
    I take it you've fiddled with the line input configuration and then all the volume controls?

    (in other words, you're sound card is configured in SD?)

  3. #3
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500


    get back with us so we can help ya out here!
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 08-07-2005, 11:27 AM
  2. FM sound coming from tuner card not sound card
    By Ascension in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2005, 04:24 AM
  3. Sound card reccomendation for **music**
    By TWBarrett in forum Car Audio
    Replies: 12
    Last Post: 09-09-2004, 09:40 PM
  4. Pro Logic vs digital surround sound
    By lookinco in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2004, 09:29 AM
  5. got sound?
    By masch in forum Newbie
    Replies: 20
    Last Post: 11-17-2003, 09:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •