Results 1 to 5 of 5

Thread: Navigation Help Please

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    31

    Navigation Help Please

    After receiving my StreetDeck with navigation I did a completely fresh install of SD. I cannot for the life of me get SD to recognize the GPS.

    I am using a Deluo USB GPS. It is on COM7. I believe it is 9600 BAUD. When I configure navigation I use auto detect and it selects it. When I go into Navigation it says GPS not connected. I can use the GPS successfully in a couple of other frontends with no issue so I know it is working.

    I then used GPSGate and configured it to put output on COM8. I tested in the other front ends and navigation works. When I configure navigation in SD I use auto detect and it selects COM8. When I click save the sytem freezes up on me. I have to kill SD and it never saves the port.

    I have searched high and low on the forums and cannot seem to find the answer. I have struggled with this for 5 days now.

    Anyone have any idea what is going on?

    Thanks!
    James

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    31
    I also have reinstalled again as well as performed the update. Same results in all cirucumstances.

  3. #3
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    My COMM port doesn't show up in StreetDeck

    thats what I found in the FAQ while looking for something else
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    31
    Thank you very much. I will give that a try and see what happens. I will report back.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    31
    Yeah...after testing it still did not make a difference. The USB GPS is not being seen. I am going to run some tests as requested then I will try and load/run map point solo and see if I can get it to recognize.

Similar Threads

  1. Centrafuse RC3 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2006, 12:09 AM
  2. 2002 Toyota Camry with Navigation Reuse Screen
    By PowerRock in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2006, 09:38 PM
  3. Replies: 38
    Last Post: 12-31-2005, 06:39 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-18-2005, 11:24 PM
  5. BMW pre-installed system - TFT ?
    By tsingsu in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 08-05-2002, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •