Results 1 to 5 of 5

Thread: "Select This Artist" Issues

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    27

    "Select This Artist" Issues

    Has any body experienced a problem with the "Select This Artist" and "Select This Album" options in SD? Whenever I select either of these options SD simply crashes.

    I'm not sure if I should make a new thread about this, but when I select "Play All Files" from the "Directories" option, SD tells me it couldn't find any files to play. However when I select the individual songs SD can play it.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5
    This happen to me as well.

  3. #3
    Low Bitrate EvilLawnGnome's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    107
    And me.
    Build Two:
    Planning: [==========]100%
    Purchasing: [=====---------]50% (Car just got broken into)
    Design: [=======-----]70% (Building a false panel to cover up my goodies)
    Install: [======--------]600% (Need to replace screen and beisel)

  4. #4
    Maximum Bitrate Meatballman's Avatar
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Hartsville, SC
    Posts
    747
    Quote Originally Posted by knyarko View Post
    I'm not sure if I should make a new thread about this, but when I select "Play All Files" from the "Directories" option, SD tells me it couldn't find any files to play. However when I select the individual songs SD can play it.
    I don't have the former problem, but I'm definitely getting this error. I generally sort my music by the directory structure, so this is a major annoyance for me. Any chance on getting a bug report server setup soon?

  5. #5
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    the music module got a major update and it is currently being tested.. so hang tight.. hopefully they release it soon
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

Similar Threads

  1. Touchscreen Issues w/Hibernation & CNX-P1290
    By jmciver in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2006, 07:48 PM
  2. Verizon Novatel 620 issues
    By MobiTekLink in forum Wireless Communications
    Replies: 30
    Last Post: 12-02-2005, 03:35 PM
  3. Having instability issues with your M7NCG 400 and/or XP install?
    By wallaceacura in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2005, 01:29 AM
  4. Power issues in 03 Mustang
    By tj!2k4 in forum Power Supplies
    Replies: 17
    Last Post: 12-22-2004, 01:16 PM
  5. Lilliput 7" VGA and EPIA M9000 issues...
    By heat in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2004, 03:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •