Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 66

Thread: FAQ:Resuming from Hibernation; A beginners guide to Devcon

  1. #11
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    Yes it will work but you shouldn't be having problems with IDE drives.

    @ Brice sorry I didn't get a notice to tell me you had posted. You need to be careful when it comes to BT as it installs loads of virtual devices. I am guessing that you didn't actually pick the proper device id of the stick itself. Been there myself in the past and it took a few attempts to get the proper device.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  2. #12
    Constant Bitrate aperali's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by v8 scimitar View Post
    Yes it will work but you shouldn't be having problems with IDE drives.
    But I'm having. Sometimes when xp comes back from hibernation dvd desapear from windows explorer. Do you know what command line can be used to solve it, please? (or what could be happening). Thanks, Alex

  3. #13
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114
    Quote Originally Posted by v8 scimitar View Post
    Yes it will work but you shouldn't be having problems with IDE drives.

    @ Brice sorry I didn't get a notice to tell me you had posted. You need to be careful when it comes to BT as it installs loads of virtual devices. I am guessing that you didn't actually pick the proper device id of the stick itself. Been there myself in the past and it took a few attempts to get the proper device.
    Hi

    thank you for your answer.

    I am sure it is the right ID.

    I think I have got a hardware problem.

    If my computer is in hibernation since hours, if I turn on the pc, the BT stick is off.

    If I reboot immediately after wake up (by reset or rebooting after complete wake up) the BT stick is on.

  4. #14
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    Try disabling the usb root hub that the BT dongle is on and see how that works.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  5. #15
    Low Bitrate Salmizar's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    81
    Does anyone happen to have the PDF? the link seems to be down.

  6. #16
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    It will be back up soon, I have moved servers and redesigned my site.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  7. #17
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    I put it back for you, hope you find it useful.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  8. #18
    Low Bitrate Salmizar's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    81
    Thanks. I ended up using the devcon help file to figure my way around. Although it didn't help my situation, the usb device would not reinitialize after hibertate regardless if it was disabled or not.

    I am about to format the pc and try a fresh install. Hopefully that will help my situation (device did come out to hibernate on another pc properly).

  9. #19
    Newbie braidy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    44
    I have a problem. Devcon works perfectly for my Bluetooth, but only after hibernation. If I cold boot the computer, the devcon commands will not work. I have to physically push the BT button on my laptop, and then I can enable and disable the bluetooth perfectly. If I go to device manager after a cold boot, there is no bluetooth devices anywhere until I push the button. Then I can enable and disable BT.

    Also, my wireless is stopping hibernation which is draining my laptop battery. The hardware ID is the same for all my network adapters and when I do try to disable it, it only stops the card making a connection, which doesn't solve my problem. How can I rectify this?

    Thankyou for your help.
    Braiden.
    1994 ED Ford Falcon GLi Classic
    Hardware: Acer Travelmate 3200, Car Charger, Lilliput 7"
    Software: Roadrunner (Simplistique), WinXP Pro, ShutControl


    Progress: [|||||||| ] (100% - For Now)

  10. #20
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    How are you running Devcon in a cold boot? You shouldn't ever have to use Devcon on a normal boot and that's not what it is designed for. If devices don't load properly on a cold boot then you have something very wrong on your install.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Audigy 2 NX and hibernation
    By backspace in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2006, 01:56 PM
  2. 5 minutes to complete hibernation? WTF?
    By DRWeside in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2006, 10:36 PM
  3. Question regarding Devcon & GPS hibernation
    By Sonicxtacy02 in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2005, 12:12 PM
  4. Again DevCon with another problem
    By Konrad in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2005, 06:59 PM
  5. Odd Off Topic-ness on Hibernation
    By Vchat20 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2005, 05:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •