Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 50 of 66

Thread: FAQ:Resuming from Hibernation; A beginners guide to Devcon

  1. #41
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by v8 scimitar View Post
    Never got a chance to have a look today but it looks like the software is different to vodafone anyway. Look and see if there is a keyboard shortcut to accept the alert box. It might even be as simple as yes is default and you just have to send return. Maybe some of the coders can do a better app for you. The hardware is pretty much all the same so it could be you just need to talk to a common dll.
    OK....all a bit above me. I'll ask on DC if anyone can do an Autoit script for me.
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  2. #42
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    IL
    Posts
    28
    V8, thanks for the info. Works perfectly for me.

    Only problem I have now is that streetdeck throws an error on resume saying it cannot communicate with that com port. Streetdeck is trying to communicate with the com port before the usb device is activated again. But if I go back a few times to the navigation settings and hit save, it comes back to life. Much better than having to restart the computer, but annoying since i have to do it every time.

    Just curious if others have ran into this, or what FrontEnds other people are using that don't experience this.

  3. #43
    Low Bitrate ContaiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Melbourne VIC, Australia
    Posts
    70
    Hey guys,

    I have now tried this and have 2 concerns

    1. Windows seems to take at least 4 times longer beginning to hibernate with Hibernate Trigger

    2. Coming out of Hibernate, nothing works (hibernate trigger included) until something is moved, eg: moving the mouse or pressing on the keyboard - and then hibernate trigger kicks in, music plays etc. The issue with this is that my touchscreen needs to be enabled on trigger, and when no keyboard is plugged in.... theres nothing to press/push to activate things happening, everything just sits there in a form of frozen screen stasis.

    Any help with this guys?

  4. #44
    Low Bitrate ContaiN's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Melbourne VIC, Australia
    Posts
    70
    Disregard my concerns, works perfect now - ran a .dll fix for centrafuse and now it resumes without any user input (keyboard/mouse) etc.

    Thanks so much for this FAQ!

  5. #45
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    Quote Originally Posted by peterfnet View Post
    V8, thanks for the info. Works perfectly for me.

    Only problem I have now is that streetdeck throws an error on resume saying it cannot communicate with that com port. Streetdeck is trying to communicate with the com port before the usb device is activated again. But if I go back a few times to the navigation settings and hit save, it comes back to life. Much better than having to restart the computer, but annoying since i have to do it every time.

    Just curious if others have ran into this, or what FrontEnds other people are using that don't experience this.
    Sorry for some reason I haven't been getting emails saying there are posts in this thread.

    Anyway the way I would fix this is to stop SD from starting the normal way via windows and start it with Hibernate trigger after your script has activated all the items. No idea how practical this is as I have never used SD and don't know how long it takes to load. If it takes a while your probably better off using full shutdown or put up with it throwing errors if you want to stick with SD. Maybe there is some way to supress the error message or do another script to do what your having to do manually in SD? Personally I use Road runner and either Sigic or freedrive and they work spot on everytime without having to shut them down and start them up.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  6. #46
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    Quote Originally Posted by ContaiN View Post
    Disregard my concerns, works perfect now - ran a .dll fix for centrafuse and now it resumes without any user input (keyboard/mouse) etc.

    Thanks so much for this FAQ!
    Glad you worked it out.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  7. #47
    Constant Bitrate jac1502's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    148
    will this work for standby instead of hibernate?

  8. #48
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    The sit says suspend or hibernate so I assume it will but haven't tried it to be honest.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  9. #49
    Constant Bitrate jac1502's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    148
    What does sit mean? Anyone else try it with standby?

  10. #50
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    sorry typo should have said site
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Audigy 2 NX and hibernation
    By backspace in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2006, 02:56 PM
  2. 5 minutes to complete hibernation? WTF?
    By DRWeside in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2006, 11:36 PM
  3. Question regarding Devcon & GPS hibernation
    By Sonicxtacy02 in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2005, 01:12 PM
  4. Again DevCon with another problem
    By Konrad in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2005, 07:59 PM
  5. Odd Off Topic-ness on Hibernation
    By Vchat20 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2005, 06:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •