Page 12 of 13 FirstFirst ... 2345678910111213 LastLast
Results 111 to 120 of 127

Thread: Jetway J9F2-KHDE... What a P.O.S.

  1. #111
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Anyone able to post up their operating temperatures for this board?

    Using SpeedFan, I'm getting the following:

    HDO: 47c
    Temp1: 60c
    Core0: 35c
    Core1: 35c

    It's also randomly shutting off on me....I'm not 100% certain on this, but it seems like once Temp1 reaches 60c and is there for a while, the system just shuts down.

    Going into the system reports, I'm not seeing any errors.

    This is the second mobo to do this to me as well....both the same motherboard, just different versions.

    Anyone else have issues like this?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  2. #112
    Low Bitrate Chamberlin's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    90
    Haven't put speedfan on this computer yet, but even here in 110+ AZ heat I haven't had any shutdowns...occasionally I will stick my hand in the glovebox to see how things are cooking, but I am always pleasantly surprised to find my fan arrangement is doing its job and keeping things under control. I did also install a Jetway CPU fan (Obviously, I had some extras!) on the other major heat sink (north bridge?) FYI. It has connectors for three fans, so why not use them. My third fan is a large one mounted to the back of the glove box which draws in air from the floor to the compartment. How is your MB installed?

  3. #113
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,053
    Quote Originally Posted by sneakfreak864 View Post
    you spend a lot of time in your car, gotta long commute or you just like driving?
    I deliver food. 4 to 5 hours a night worth of driving. Also my university is about 40 minutes away. So the CarPC is a neccessity.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  4. #114
    Variable Bitrate Jistari's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    New York
    Posts
    243
    Sorry about hitting such an old post, but, just thought Id let anyone know who found this on search that all of the problems I had disappeared when I switched to another MB (wound up pulling the Jetway outlined by the OP and put in an MSI fuzzy gm1).

    If you are having problems with this particular Jetway board, and want to compare notes, search on my name and you will see what was affecting me.

    Glad to say that with the MB swap, it all went away, PSU works, nav works, display works.
    PDP1170/TRS80/Atari800XL/Amiga500/286/486/P2/P4/C2D/i7 still a newb (but an old newb, been doing this a while) working my way up to "Complete Newb"

  5. #115
    Low Bitrate JackB's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Kirkland, Washington, United States
    Posts
    73
    Just wanted to chime in... I bought one of these things months ago and I just pulled my system to switch over and I'm getting the exact same thing. Oh well... Looks like the Fuzzy is getting another customer.

  6. #116
    Newbie VorTechs's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Gloucester, UK
    Posts
    55
    I know this is an old thread (but post when I bought and was using my JF92) but I've started having the same problem. The exception here though is that my motherboard worked fine on the bench for months and months. When it was finally time to install in the Car, wired it up... it seemed to boot twice (no VGA output but the BIOS beep could be heard) and since then... nothing.

    Can't get it to boot at all. It powers up, and down fine (shorting the power switch pins) but other than that.. nothing.
    KimmyBean> Stu, you know that cybersex we had?
    KimmyBean> I'm pregnant!

  7. #117
    Newbie VorTechs's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Gloucester, UK
    Posts
    55
    I got it working! *phew*

    It was a combination of 2 things to get it working:

    1) Clear CMOS, remove the processor, remove the RAM and power up. Re-plug in the processor and RAM and power up.

    This gave me a BIOS beep as before... but no VGA.... so then:

    2) Leaving a power supply connected to the motherboard but switched OFF, cleared the CMOS

    ...rebooted and now it's all working again!

    I wonder if it's all down to the CMOS process not being right, and the mobo needing the PSU connected for some bizarre reason!
    KimmyBean> Stu, you know that cybersex we had?
    KimmyBean> I'm pregnant!

  8. #118
    Low Bitrate Chamberlin's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    90
    I just think this board has a bad time initializing video through the BIOS/CMOS.... Fortunately mine has been working A-1 top shape since my last good report here... too bad Jetway couldn't nail down this seemingly minor but disastrous flaw.

  9. #119
    gth
    gth is offline
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1

    Specs once promised 4GB RAM?

    It's definitely not re-assuring to read about all these problems *after* buying one of these. I've already gone through my own pain points in order to get this PITA to boot up (and I thought I'd done enough research *facepalm*).

    Anyway, I'm curious if anyone else was led to believe this motherboard was capable of supporting 4GB RAM? There were several pages around that stated it (all of which seem to have changed now), and Jetway themselves have tried to 'up-sell' me recently on a new revision that 'will' support 4GB, but are not admitting to either myself or my local reseller that they ever promised 4GB support.

    Lastly, has anyone received a slightly left-field revision of the motherboad labelled J9F2-KHDE-LF on the board itself? There's also a marking indicating REV 2.0 just near it. I don't get any Google results at all for this specific revision, although all the other types show up just fine (e.g. J9F2-KHDE-PB, J9F2-KHDE3, as well as the various EXTREME versions).

    Anyway, definitely appreciate all the experience and effort shown - some of you have incredible levels of patience when it comes to faulty equipment, that's for sure.

  10. #120
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,053
    Quote Originally Posted by gth View Post
    It's definitely not re-assuring to read about all these problems *after* buying one of these. I've already gone through my own pain points in order to get this PITA to boot up (and I thought I'd done enough research *facepalm*).

    Anyway, I'm curious if anyone else was led to believe this motherboard was capable of supporting 4GB RAM? There were several pages around that stated it (all of which seem to have changed now), and Jetway themselves have tried to 'up-sell' me recently on a new revision that 'will' support 4GB, but are not admitting to either myself or my local reseller that they ever promised 4GB support.

    Lastly, has anyone received a slightly left-field revision of the motherboad labelled J9F2-KHDE-LF on the board itself? There's also a marking indicating REV 2.0 just near it. I don't get any Google results at all for this specific revision, although all the other types show up just fine (e.g. J9F2-KHDE-PB, J9F2-KHDE3, as well as the various EXTREME versions).

    Anyway, definitely appreciate all the experience and effort shown - some of you have incredible levels of patience when it comes to faulty equipment, that's for sure.

    4Gb of RAM is capable from the chipset, the motherboard doesnt support it. That could be what you are seeing there.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

Similar Threads

  1. Jetway mobo's
    By kamikaze2112 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2008, 10:05 AM
  2. Jetway J9F2 Reboots / BSOD
    By HyperZulu in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2008, 09:20 AM
  3. Core 2 Duo Confusion... Socket M/Socket P/Socket 479m for Jetway J9F2???
    By 2k1Toaster in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2008, 12:32 PM
  4. Fix for M2-ATX and Jetway!
    By andrewb in forum Power Supplies
    Replies: 22
    Last Post: 09-16-2007, 05:28 PM
  5. Jetway AMD Geode NX1750 vs Commell LV-668
    By Orbserver in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2006, 10:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •